Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem hogy nekem kell megoldanom?
Mindketten dolgozunk lakhatási költségeink nincsenek és sokszor kapunk ételt és sokminden mást szülőktől. Tehát igazán most tudnánk félretenni amennyit csak lehet.
Ő gondol egyet elkezd egy tanfolyamot ami a vállalkozásához kötődik. De az is pénz illetve a tanfolyamra is kellenek anyagok stb..
Ha kell magának vlmi nem gondolja igazán át megveszi. Ha marad oké ha nem marad pénze se gond.
Ugy érzem tőlem várja el h meglegyen a spórolás a házra..
Én amennyit lehet félreteszek szinte semmit nem veszek magamnak.
Kész...te, nem vágod, hogy ő azért tanul, hogy majd legyen lóvétok?
Amúgy te melyik vagy, a nő vagy a férfi?
Inkább úgy tűnik nem közös a célotok.
Mindent meg lehetne beszélni, oldani, de nem úgy, hogy az egyik lemond a másik javára állandóan.
Nálunk fordítva volt..mármint én a nő vagyok.
Válófélben vagyunk.
Annyira a közös dolgok voltak a szemem előtt és hogy ne legyen sok súrlódás az ő kis "luxusait " élnéztem.
Egy ideig működött. Aztán annyi tüske lett bennem,hogy már sehogy sem működött.
Válófélben vagyunk.
Beszéld meg vele! Üljetek le és derítsétek ki, hogy egyáltalán azonosak-e a céljaitok. Kimondott közös cél a ház? Akkor ne csak te gyűjts rá. Ha a tanfolyam fontos a vállalkozásához, akkor annak a költségein túl ő is ugyanúgy tegyen félre, gondolja át, mire költ.
Ha pedig nem közös a cél, vagy nem tudtok megegyezni, akkor gondoljátok át, mit szeretnétek együtt.
Remélem, a saját számládra gyűjtöd.
Mindkét szülő támogat benneteket élelemmel, vagy csak a tieid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!