Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tart jelenleg a kapcsolatotok?
8-as, te mit szívsz? Minden kérdéshez odaböfögsz valami baromságot, mintha minden kérdezőt ismernél. Fogd már fel, hogy ez nem a játszótér, ahol az ovis társaiddal beszélgetsz!
Kérdező! Bocs, hogy off, nekem most nincs kapcsolatom, de baromira idegesít ez a nyomorult.
Mi 10 éve vagyunk együtt, 8,5 éve hàzasok is😊 Nincs semmi gond.
Végre megint mindketten dolgozunk így a jàrvàny- veszélyhelyzet utàn. ( Mindketten elvesztettük a munkànkat/megélhetésünket. Engem màrciustól fizetés nélküli szabira küldtek, a férjemet kirúgtàk àprilis elején). De szerencsére júliustól màr dolgozunk.
Pàr hete fogadtunk örökbe egy kiskutyàt❤️🐾 Ő most sok szabadidőnket leköti. 😊
Nagy terveink nincsenek, én tavaly, a férjem idén, életmódvàltàsba kezdtünk, fogyàsban vagyunk, ezt folytatjuk tovàbbra is.😊 Szeretnénk majd bicikliket és görkorcsolyàt venni a közös mozgàshoz, de az még vàrat magàra. Egyelőre gyűjtögetünk.
11. évet tapossuk együtt, 7. éve vagyunk házasok. Van két szép gyerekünk, egy házunk, stabil egzisztenciánk. A házunk felújítása most fejeződik be, most az a terv, hogy szeretnénk egy kis nyugit, mert baromi sűrű volt az elmúlt 5 év, nagyon sok mindent megvalósítottunk. Most majd a szakmai dolgok jönnek mindkettőnknél, de előtte picit pihenünk.
Mint pár egyébként remekül megvagyunk, szeretjük egymást, jó a kapcsolatunk.
5 év barátság után összejöttünk 2018 őszén, most költöztünk össze egy hónapja. :) Egyenlőre berendezgetjük az első közös albinkat, csiszolódunk még, de minden szuper. Én 22, ő 23 évesek vagyunk, tehát nem rohanunk még sehova, de remélem 2-3 éven belül azért megkéri a kezem. :) Gyerek még bőven ráér 7-8 év múlva, most kiélvezzük a sok szabadidőt amit közösen eltölthetünk.
Cicát akarunk majd amúgy ősztől, kezdésnek bőven elég. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!