Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Probléma van a párommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma van a párommal? Vizeletes alsógatya..

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat, nem tudtam hova írjam a dolgot.

Párom elég sokat mászkál alsógatyában télen-nyáron és pisilés után állandóan csupa vizelet neki nagy foltokban.

Szégyenlem kicsit magam ez miatt mert ahogy látom egyszerre elmegy tőle a kedvem és nem kívánom.. :(

Amikor kérdeztem tőle hogy ez miért van akkor az a válasz hogy pisilés után mindig csöppenik még ki.

Nem akarom hogy vita legyen ebből, de szerintetek ez miért van?

#alsónadrág #Vizeletes
2020. júl. 15. 23:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
19%

14 Az vagyok és leszek akinek látni akarsz:D

Legközelebb tanuld meg, hogy a társadat nem állítod pellengérre egy fórumon.

Ez a minimum.

2020. júl. 16. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Ez a rázás amúgy hová megy? Csak mert akkor értem mért néz ki úgy a férfi wc :)
2020. júl. 16. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Két fiam van, olyan 5 éves korra azért még lehet ezt már megtanulni. Ha nem rázza ki türelemmel, mert annyi dolga van, akkor itassa fel papírral, oszt utána húzza fel, ne a gatyáját büdösítse. Ha meg urológiai problémája van, akkor nem cikibb egyszer oda elmenni, mint pisis gatyában mászkálni, meg leülni a kanapéra, sőt. Szerintem nyugodtan szólj érte, hogy sajnos nincs szex, amíg meg nem mossa, a gatyáját meg öblítse ki mosás előtt. Tuti másnaptól figyelni fog rá.
2020. júl. 16. 03:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kirázom és megtörlöm wc papírral a végén. Nem kell hozzá 200 iq.
2020. júl. 16. 05:26
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Véleményem szerint az a paraszt dolog, olyanról kiírni kérdést nyilvános fórumon, akit elvileg szeret....kommunikáció?
2020. júl. 16. 06:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen említsd meg neki szépen, nem hisztizve bár eleg valószínű hogy így is megsértődik de ha mázlid van legalabb emiatt, meg mondjuk amiatt hogy így nincs kedved vele szexelni változtat.
2020. júl. 16. 08:06
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem mindenkinek egyszerű ilyen kényes témáról beszélni a párjával.

Igen, wc papír, ha nincs lehetősége, akkor rázza ki rendesen. Vagy legyen a zsebében papírzsepi.

De itt arról van sóz,hogy otthon is így van ,ahol gondolom lenne lehetősége törölni/rázni/tiszta gatyát venni.

2020. júl. 16. 09:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha 26 éves koráig nem jött rá, hogy ez gáz, akkor nincs sok esélyed.

Persze, ott a WC papír, pl de nem ez a probléma.

De legalább cseréli naponta?

2020. júl. 17. 14:24
 19/20 A kérdező kommentje:

18as

Igen cseréli, fürdik tisztálkodik van hogy naponta többször

Mindenben tökéletes, hófehér fogak és úgymond igényes.. Pont azért nem tudom ezt hova tenni

Lehet télleg inkább valami probléma van a vizeléssel..

2020. júl. 17. 17:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

#19, akkor még orvos, de gyorsan. Hetek alatt el lehet ám jutni a dialízishez!

Aki még a kérdés kiírása miatt háborog, hát nem értem. Azt se tudjuk, troll-e vagy létező, hogy milyen országban él, stb.

Amellett lehet másnak is ilyen problémája, azon is segít.

2020. júl. 17. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!