Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális?

Figyelt kérdés

Ezektől a húzásaitól felmegy a pumpa bennem mint aki idióta komolyan. Sok ehhez hasonló tette volt már.

Mai példa:

Tegnap sütögettünk anyuéknál és maradt egy csomó kaja amiből hoztunk haza is és mondták hogy ha elfogy vihetünk még.

Erre mit csinált??? rendelt kaját ott van a hűtőben. Pedig direkt szóltak h ne rendeljen melóba is vihet belőle.

Ennyire megy a pazarlás hogy felajánlottak h ott a kaja vihet ennek ellenére rendel??- pedig olyat sütöttünk amit ő is szeret. Komolyan hogy lehet vki a saját pénzének ellensége??- minek költ mikor nem muszáj?

Tök alap h nem veszek ha tudom van kaja bőven pláne ha szólnak is h vihetek belőle

2020. júl. 13. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy jól neveltségből hallgatott, de nem izlik neki az az étel amit ti csináltok. Lehet, hogy te azt hiszed, hogy szereti, de a valóságban meg inkább rendel mint sem azt ennie kéne.
2020. júl. 13. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És mit mondott miért rendelt?
2020. júl. 13. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Az elsővel tudok egyet érteni, hogy te csak azt hiszed, hogy neki is ízlik.

Vagy szimplán csak bántotta az egóját az, hogy más lássa el kajával.

2020. júl. 13. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
En nagyon rosszul viselem, ha valami tul sos, tul olajos, stb... De megmondanam, hogy nem izlett? Aligha.
2020. júl. 13. 18:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezt ő mondta hogy süssünk ilyen húst is. Abból hoztunk haza is.
2020. júl. 13. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van ilyen. Engem is nagyon felidegesít első pillanatban, de aztán kicsit elgondolkodom, és elengedem.

Például most az volt az indok, hogy kedve volt sütni, és meg akarta mutatni, milyen ügyes, mire hazaértem kajával várt. Ami lássuk be, nagyon kedves gesztus, még akkor is, ha nekem csak az járt az eszemben "ott van a k**va kínai a hűtőben, megin ki lesz dobva a kaja"

😂

Az a helyzet, hogy én is érzelmi alapú döntéseket hozok sokszor, így megértem, és semmi jogom elítélni, az meg a másik, hogy ő is egy felnőtt ember, én meg nem az anyja vagyok, had csináljon már azt amit ő akar.

22/N

2020. júl. 13. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ismerek egy jó pár ilyen személyt. Van olyan aki túl válogatós, de ismerek olyat is aki direkt költi a pénzt feleslegesen, amit ráadásul leginkább nem is ő keres meg, még csak azért is csinálja hogy boszantsa a párját.
2020. júl. 13. 23:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Van, hogy az ember mást kíván meg, mint ami épp van.

Ott van a hűtőben csirkepaprikás, de a lányom inkább fasírtot enne ma, azt csinálok. Párom anyja vadpörköltet csinált, párom melóból átmegy, azt eszi.

Én meg lehet kint sütök valami húst. (na jó, egymagam nem állok neki grillezni) Csirkepaprikás sorsa meg..nem tudom, kutyánk megörül.Nem sok maradt meg különben.

Egyszerűen lehet, hogy tényleg nem kívánta már azt a húst párod.

2020. júl. 14. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!