Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom minden pénteken a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom minden pénteken a haverokkal akar lenni mit csináljak? Miért kell olyan gyakran találkozni?

Figyelt kérdés
Engem ez most még nem zavar. De majd később ha lesz valami dolgunk vagy gyerek lesz akkor is minden pénteken haverokkal lesz? Én ezt nem akarom. Mit csináljak?
2020. júl. 2. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Csinálj magadnak programot péntekre.
2020. júl. 2. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Örülj neki. Rajtad kívül is van élete a barátodnak, és ez így van rendjén. Gyerek mellett meg még nagyobb szükség lesz heti pár órára, amikor kiereszthetitek a fáradt gőzt. (igen, Neked is szükséged lesz rá, majd meglátod).
2020. júl. 2. 19:47
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Kérdezz rá, hogy megy-e pénteken a haverjaival, mert jó lenne ha menne, mivel te meg szexelni akarsz akkor olyankor.
2020. júl. 2. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Ismerős a dolog, tuti inni akarnak, attól meg tuti koki lesz. Ez hosszútávon full gáz, ismerem a dolgot, amikor várja pl.: a gyerek az apját, de a csak "fiúzik" (bocs, de ez az). Mindenféleképpen erről érdemes lenne beszélnetek, ki hogyan látja ezt. Nem feltétlen megoldás a "mindenki azt csinál pénteken, amit akar" megoldás...
2020. júl. 2. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Instant szakítás. Felnőtt embernél egy komoly kapcsolatban ez már nem fér bele. Az ilyen egy hatalmas gyerek, nem szabad vele tervezni mert nem fog sosem változni.
2020. júl. 2. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem heti egy alkalommal nem lenne problémám. Nyilván, ha minden pénteken full részegen jön haza a haveroktól, akkor igen. De ha normálisan töltenek együtt időt, akkor nincs ezzel baj. Pláne, ha amúgy rugalmasan kezeli,tehát ha bejön egy fontosnak látszó közös program, akkor hajlandó lemondani érte a haverokat.

Én is heti egyszer megyek zenekarra, ha készülünk valami nagyobb koncertre, akkor heti kétszer is. Párom elfogadja, hogy nekem ez a hobbi fontos. Nem kell folyton egymás fenekében csücsülni.

2020. júl. 3. 09:02
 7/11 anonim ***** válasza:
30%

Atya ég azért örülök, hogy mi a párommal így egymásra találtunk... én azt tudom mondani, ez mindenkinél eltérő. Van akinél belefér (és ilyenkor olyan pár kell, akinél szintén belefér) van akinél pedig nem. Két eltérő embernek ez folytonos konfliktusforrás lesz, mert ebben nem lehet túlságosan kompromisszumot kötni, max ha viszik mindenhova a párjukat, de akkor meg elveszik az én-idő értéke.

Mi két éve vagyunk kapcsolatban, együtt is élünk, de minden hétvégén eljárkálunk. Van mikor mindketten egy helyre megyünk (pl házibuli, kocsma), olyankor se egymás kezét fogjuk hanem beszélgetünk a barátokkal, külön, akár órákig is. Van mikor külön helyekre megyünk, pl párom a srácokkal, én meg a lányokkal. Mindketten ismerjük a másik fél barátait, mert sokszor találkozunk velük közösen és ebből sosincs probléma. Külön töltött idő KELL. Ilyenkor mindig szólunk, hogy figyelj pityuka, péntek 8ra megyek a marikáékkal ide meg oda, majd írok néha és itthon tali utána. Ennyi. Nem kell túlgondolni.

Ezen kívül mindkettőnknél van 2-3 havonta céges buli is, oda is teljesen külön megyünk, akkor is ennyi az egész, szólunk, majd jövünk. Néha közben 1-1 mondat, hogy minden okés, élünk, azt csókolom.

Miért ne mehetne a fiúkkal heti 1 napot? Mivel az együttélés kategóriába írtad ki, gyanítom együtt laktok, tehát veled tölt 6 napot, velük meg egyet. Ez arányaiban nézve havi 24 nap veled, 4 nap a srácokkal. Nem sok, ugye?

Az meg, hogy gyerek után mi lesz, teljesen más. Olyankor megváltozik az ember és mások lesznek a prioritások. Én maximálisan bízom a páromban, hogy a gyerek mellett is megfogjuk tudni oldani a szociális programokat és fog jutni saját magunkra, barátokra is idő.

Miért akarod őt korlátozni? Miért ne szórakozhatna nélküled heti pár órát? Ne haragudj, de nőként mondom, hogy ez gáz amit csinálsz.

2020. júl. 3. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem mindenkinek jár az Énidő.Az együttélés nem azt jelenti ,hogy 0-24 órában egymas fenekében kell lenni.Fontosak a társas kapcsolatok ápolása.Nem helyes ,hogy ki akarod sajátítani a párodat.Foglald el magadat,legyenek neked is hobbijaid vagy te is csinálj csajos estét.
2020. júl. 3. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Cseréld le a pasit. Ez még gyerek akinek az az élet, hogy heti szinten haverokkal lóg. Ha gyereketek lenne, majd tőle is le fog lépni àllandóan, mert haverozni akar.

Én teljesen màs típusú ember vagyok és nem viselnék el olyat aki ilyen komolytalan. Ok ha vannak baràtai, de ez sok. Szerencsére a férjem érett, felnőtt ember, neki a szerelme az első. Az ő haverjai sincsenek àllandóan egymàs hàtsójàban, komoly pàrkapcsolatban élnek mind. Attól még baràtok, hogy nem bandàznak hetente mint a tinik.

2020. júl. 4. 01:50
 10/11 MolotovPunk ***** válasza:
21%
Az a gond,hogy sok nő próbálja kisajátítani a pasiját egy idő után,ha már komoly kapcsolatról van szó.Én is átéltem ezt.Nagyon nem bírtam,ha a volt párom állandóan a nyakamon akart lógni és meg akarta mondani mikor hova menjek.Van viszont olyan régi barátom,akit a nője szó szerint semmikor nem enged el a haverjaival,még pár órára sem,pedig a srác már alkoholt sem iszik.Mikor eljött velünk egyszer,akkor is kb kólát ivott,ami amúgy nem baj.Nem is tudom,hogy bírja így,hogy ennyire be van szabályozva.Veszekedni azt szoktak,lehet emiatt,azt bárátoktól tudom.Kérdező:ha a párod nem állít haza részegen egyáltalán,akkor nem gond,hogy néha haverokkal is van.Heti 1 laza mértékkel való ivás még nem gáz szerintem.Talán belefér.Valaki fentebb írta,jár egy kis Énidő.Ez így van,ugyanúgy a nőknek is jár,ha pl barátnőjükkel találkoznak.
2020. júl. 4. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!