Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rend mániás a párod?
Ez már rend mánia lenne már ha nem tudom szó nélkül hagyni:
- ne napokig legyen szanaszét valami ha már nem használja ne hagyja ott napokig
- Vagy ugyan ha látja hogy rossz a kenyér dobja már ki és ne legyen ott napokig
- sok ilyen apró dolog ami nem fél óra, órás rendrakási feladat lenne hogy ezeket magától észrevegye
Mert most egy kis lakásban élünk és már most ilyen gondok vannak mi lesz ha egyszer gyerek meg kertes ház lesz..?
Ez az állapot gondolom nem egyik napról a másikra alakult így. Jól gondolom?
Egyébként a kérdésedre: semennyire, nem is várom el tőle, hogy az legyen, nem is tudna az lenni. Egyébként is a férfiak alapjáraton képtelenek rá. Neki más a feladata.Cirkuszolni meg felesleges, a békét és a nyugalmat szeretem.
"Egyébként is a férfiak alapjáraton képtelenek rá. Neki más a feladata."
Na ne röhögtess már te teremtés koronája! :D Ott az ajtó, kinn a híd alatt nyugalmad lehet.
Azt hiszik a párok, amikor összejönnek, hogy ezek milyen kis dolgok, ezen nem múlhat párkapcsolat. Pedig dehogynem. Ha az egyik putriban szeret lakni, a másik rendben és tisztaságban, akkor mindketten folyton frusztráltak lesznek, mert egyiküknek sem felel meg a helyzet.
Az ember általában otthonról hozza, hogy milyenné válik, nehéz rajta változtatni, ezért nem mindegy, hogy az elején hogy áll hozzá. A gyerek születése pedig általában még ront a helyzeten.
Ez rohadt messze van a rendmaniatol.
Én tuti nem élnek együtt egy olyan igénytelen emberrel, mint a párod
"Egyébként is a férfiak alapjáraton képtelenek rá."
A francokat. Ha nem igénytelen és debil, akkor képes rá és magától is megcsinálja.
Akik azt írják, hogy a férfiak így meg úgy, azok csak egyszer fussanak bele a baktériumfóbiás, tisztaságmániás apámba. Na, itt omlik össze a szexista dumák többsége.
De én egyik végletet se kedvelem, se a "nédmá ott a csótány, há majd eeemegy" prosztóságot sem a "RENDNEK KELL LENNI" óbégatást, a patikai tisztaságot, a minden élére állítva stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!