Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért kellene mennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene mennem?

Figyelt kérdés
párom minden hónapban egy hvgt szüleinél tölt mert ott van dolga. De ilyenkor szinte nekem is mennem kell; ha nem akkor magyarázkodhatok miért nem. Nem szeretem mert igazán nincs közös témám/dolgom a szüleivel amolyan formális viszony. Most szülinap lenne de semmi kedvem elmenni mert 2.5hete voltunk egy hvgt.
2020. jún. 17. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, en nem mennek es kesz. Orulnek otthon annak a csendes hetvegenek. Mondjuk a parom sem eroltetne, nem vagyunk osszenove.
2020. jún. 17. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ember azt hihetné, hogy két ember azért van együtt, hogy a problémáikat, érzéseiket meg tudják osztani egymással, és képesek leülni együtt ezeket megbeszélni. Ti minek vagytok együtt, ha anonim idegenektől kell megkérdezned és nem tőle?
2020. jún. 17. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szülinapra menjél el, ez alap tisztelet a szülei felé. A rendszeres hétvégékből kimaradhatsz, ha ezt megfelelően megbeszélitek.
2020. jún. 17. 09:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindegy h ott vagyok e vagy se mert mindenki a saját burkában van. A kötelező mi újság kérdésen kívül semmi téma nincs mindenki tvzik telefonozik.
2020. jún. 17. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Intro vagyok, de eszembe nem jutott volna otthon maradni mikor a párom ment a szüleihez...

De a te dolgod mit csinálsz.

2020. jún. 17. 12:30
 6/7 anonim ***** válasza:
54%

"mindenki a saját burkában van" "mindenki tvzik telefonozik."

Akkor meg nem mindegy, hogy ott vagy, vagy máshol? Tiszteld már meg a párodat azzal, hogy ott vagy vele, egymáshoz tartoztok. Ha a lányomnak ilyen bunkó palija lenne mint te, elgondolkodtam volna, hogy rosszul neveltem...

2020. jún. 17. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A te szüleidnèl mennyit vagytok?
2020. jún. 17. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!