Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szülei azt szeretnék, hogy a testvérek együtt éljenek tovább, de én nem szeretnék a húgával élni?
Barátommal 25 évesek vagyunk, a húga 21. Nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, mert nekik 2 lakásuk is van Budapesten. Az egyik jelenleg albérletnek van kiadva, a másikban pedig 3-an lakunk.
Két év után feljött a téma, hogy jó lenne elköltözni kettesben, mert a mostani lakás 50nm, papírvékony falakkal, és a mi szobánk csak 8 nm, szóval eléggé nyomasztó.
Úgyhogy barátom felhozta, hogy költözzünk át a másik lakásba. Közben kiderült, hogy a szülők elakarják adni azt a lakást, és nagyobbat venni belőle, aholmegint csak 3-an élhetnénk.
Nagyon szeretem a barátom húgát, tök jóban is vagyunk, viszont nem szeretném azt hallgatni, hogy a másik szobában szexelnek, és hogy az ő mosatlanját mosom. Továbbá mi mindig főzünk rá, de ő nekünk soha.
Baromi fárasztó, szeretnék már külön élni, ahol nem kell mást kerülgetnem.
Barátom szerint viszont jó opció a 3-as lakás, mert legalább tudunk félretenni. Ezzel tök egyetértek, de ti mit gondoltok arról, hogy a párotok testvérével éltek adott esetben 28-30 éves korotokig?
Tudom, hogy sokan nem engedhetik meg ezt sem maguknak, de nincs rossz hatással ez a párkapcsolatra?
Azért mégis csak más 2-en élni, nem?
Én még sosem költöztem össze senkivel, szóval nem tudom, hogy miben különbség.
Tudnátok segíteni esetleg, hogy mik a számottevő különbségek, amivel más oldalról tudom meggyőzni a barátomat?
Én olyanokat hoztam fel, hogy mégis csak nagyobb a privát szférád, és hogy ha ott a húga, akkor nekem nyilván nem lesz beleszólásom az együttélésbe, én csak egy vendég leszek ott, és hiába lesznek kellemelten dolgai a húgának, mondhatja azt simán, hogy minek panaszkodok, az az ő lakásuk. Tök kiszolgáltatottan érzem magam ebben a helyzetben, mert nem szólhatok rá a húgára, hogy szedd össze a morzsát magad után satöbbi.
Köszi a válaszokat
25/L
Lehet azért akarják h a húga fogva legyen a testvére által,hogy felügyelje mert életképtelen önállóan,de ahogy látom húgi a fejetekre nőtt és csak a szolgálói vagytok,jól elbaxták ezt már otthon.. Meneküljél mert itt te leszel a megtűrt pótkerék.
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!