Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már hasonlót házimunka kapcsán?
hogy igazán téged érdekel hogy szinten legyen tartva a rend. Ha fáradtan is de megcsinálod.
Ő olyan hogy hét közben nem igazán takarít mindig csak hvgn, amolyan kötelező program. Hiába lenne ideje hét közben; még csak fel se mos pedig 45nm-ről beszélünk.
Szóval nincs az hogy munka utan gyorsan megcsinálom és annyival is kevesebb lesz hvgre..
Felőlem állhat a por a lakásban. Engem nem zavar annyira, ha nem érek rá, alvás helyett biztosan nem állok neki port törölni a vizsgaidőszak közepén.
A mosogatást két naponta szoktam megcsinálni egyben. Nem fogom egy pohárkáért összevizezni a fél konyhát (folytat a csap, a főbérlő nem csinálja meg) meg beszappanozni, kimosni a szivacsot, stb.
Ha beteg vagyok, nem érek rá, fáradt vagyok, stb nem a takarítás az első. A lakás van értem, nem fordítva.
Utálok takarítani, de komolyan. Csak akkor állok neki, ha már zavar a rendetlenség, de akkor mindent nagyon pofásan megcsinálok. Mosogatni csak akkor mosogatók, ha már annyi összegyült, hogy ne legyen vízpocsékolás, ez naponta egy alkalmat jelent általában.
A tisztaság mánia nem normális, próbáld meg elnyomni magadban, csak magaddal cseszel ki.
Azért ez durva, hogy ha valaki nem heti egyszer akar csak takarítani, akkor azt már többen tisztaságmániásnak nevezik....
(Ugyanitt kíváncsi lennék & érdeklődnék, hogy konkrétan mi volt a baj azzal amit a 13-as válaszomban írtam, pontosan miért is nem hasznos. Köszi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!