Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar találkozni?
barátommal 3. éve vagyunk együtt, 2,5 évig távkapcsolat, fél évig együtt éltünk, de most a vírus miatt az albérletet felmondtuk, mert nem kapunk teljes fizut, itthonról dolgozunk.
nagyon nehezen jönnek össze a talik, ő szokott jönni hozzánk, de ha nem hívom kb nem is akar jönni.
most kijelentette miután megkérdeztem h jön e holnap, azt mondta h nem mert otthon ,,segit", ül a laptop előtt...
mondtam is ezt neki, és azt mondta dehogy.... pedig játszik
most komolyan fontosabb az mint velem lenni?
bolt rá példa h titokban a haverjánál ivott nekem meg azt mondta alszik
stb.
miért nem akar jönni.
ő lassan 30, én 25 múltam.
Szerintem is kihűlt már az èrdeklődèse felèd. Ha szeretne, akkor nem lenne gond a találkozásokkal, örömmel menne, ès nem jönne kamu kifogásokkal.
Vagy lehet az a baja, hogy mindig ő megy? Vagy náluk nem megoldható a találkozás?
Beszèld meg vele ezt mindenesetre. Normálisan. Úgy èrzem hogy....mert....
Ès ne hagyd magad lerázni. Így nem fog tovább menni a kapcsolat, te is tudod. Jobb minèl előbb tisztázni, mint húzni egymás idejèt feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!