Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Te hogyan reagálnád le, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hogyan reagálnád le, ha a párod fújolna rád, mert reggel büdös a szád?

Figyelt kérdés

Sokszor mond nekem ilyeneket, hogy büdös vagyok, mindennap szoktam fürdeni, fogat mosni is többször szoktam, a cigi meg a kàvé miatt főleg. Szőrtelenítek is, nem gondolom magam igénytelennek. Ma reggel azzal indított, hogy “fuj, de büdös a szád”. Reggel szerintem senkinek se rózsaillatú, 3 éve vagyunk együtt, ezalatt 4 nap volt, amikor nem együtt aludtunk, most fedezte fel? Neki a haja is mindig büdös, hosszú, ès havonta egyszer mossa, fogat napi egyszer szokott. A fürdésre azért odafigyel. Soha nem mondtam neki, ha büdös volt a szája, mert nem akartam megbántani. Hogy reagáljak most erre?

26L

2020. ápr. 30. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es inysorvadasra paradentologushoz kell menni, minimalis “operacio” es el van intezve. Emelett napi ket fogmosas, fogselyem es a fogkeve renszeres cserelgetese.
2020. ápr. 30. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:
operáció... fogkőszedés segít fél évente amit ingyenesen elvégez a fogász. A fogselyemmel pedig minimalizálni annak esélyét, hogy újra fogkő alakuljon ki, de félévente fogkőszedésre kötelező eljárni.
2020. ápr. 30. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:
2020. ápr. 30. 17:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát mondd el neki, hogy az ő szája sem rózsa illatú, sőt a haja sem. Elég igénytelen dolog a havi 1 hajmosás.
2020. máj. 1. 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Esti fogmosást próbáld meg teafaolajos fogkrémmel. Sokkal tartósabb a hatása, mint a többinek.
2020. máj. 1. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem direkt akart megbántani. Este megcsináltál mindent neki?
2020. máj. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!