Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 8 eve vagyok együtt a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 eve vagyok együtt a párommal, de volt olyan időszakunk amikor külöm voltunk, és most azon gondolkodom hogy a havi 3-4 nagyon max 6 együttlét mire utal szerintetek?

Figyelt kérdés
És általában nem ő a kezdeményező...mármint ha rá szólok hogy azért már elég régen volt,akkor tesz úgy mint ha amúgy is akarta volna,de egyébként meg nagyon szeretjük egymást,tök jól elvagyunk egész nap.De ez aggaszt picit,híztam is pár kilót,lehet már nem vonzom?Vagy nem szeretne? De közben meg annyira nagyon jól elvagyunk,szerintetek mi lehet a probléma?

2020. ápr. 25. 02:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én soha sem kezdeményezek,mi havi max 4-5 alkalommal vagyunk együtt.Nem utal az semmire.Volt,hogy kimaradt egy hónapig a szex.Nem tudom mennyit híztál,de pár kg fel sem tűnik a többségnek,a pasikat meg általában nem zavarja.Nincs probléma,csak te keresed a problémát
2020. ápr. 25. 05:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg!

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Ffi.

2020. ápr. 25. 08:26
 3/5 anonim ***** válasza:
61%
Mi kb havi 6-szor vagyunk együtt. 26/32 évesek vagyunk és nincs semmi problémánk egymással, ennyi esik jól a sok munka mellett :)
2020. ápr. 25. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ne parázzam túl? Igazábol már felhoztam neki sokszor,de olyankor mindig azt mondja hogy dehat együtt voltunk nem reg is,vagy a tegnap de közbe meg nem..meg mindig eltereli erről a témát!Mondjuk elég sokat dolgozunk mind ketten,lehet ez is közre játszik,csak azért nem sért mégis annyira mert közben meg nagyon bensőséges a kapcsolatunk,csak én hiszem azt hogy velem lehet a baj,de akkor bízom benne hogy nem!
2020. ápr. 25. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Túlparázod.Ráadásul ha erőltetes a témát csak rontasz a helyzeten
2020. ápr. 26. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!