Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a párom velem is foglalkozon, ne csak a gépen a játékal?
Net kikapcs, áram kikapcs, telefon kikapcs, leültök beszélgetni és elmondod neki a gondjaid.
Te vagy az, aki mezítelen lejtett a frici előtt, az meg le sem xarta?
Annyira tudtam hogy ezzel jossz :D és igen számomra minden fikció az,haszontalan időtöltés.
En a dokumentumfilmeket és igaz törteneteket szeretem. Amikből pl tanulsz.
Tudomámyos könyveket olvasok, scifi pl szamomra unalmas, így a játékok is. Le lehet ezért pontozni, de akár meg is lehet érteni hogy nem mindenki olyan mint te vagy a kérdező párja...
Természetesen válogatni kell mindenben, a sci-fit is a legtöbb nő 'kockának tartja. Pedig ha tudnák mennyi erkölcsi és etikai, szociális kérdés felmerul benne és elgondolkodtató. Sőt fejlodsz általa. A játékok között is van sok ilyen csak válogatni kell a minőségi tartalmak között.
Persze a valódi eletnél nem lehet fontosabb, szóval valamivel rangasd ki őt a gép elől.
Kivetelesen orvendetesnek talalom, hogy bele van zombulba egy fuggosegbe a tobb honap bezartsag idejen. Talald meg te is a magad talan ertelmesebb idotolteset.
Egyreszt o kikapcsol, feszultseget vezet le, hangsulyozom, most.
Masreszt ket ember egymas nyakan fojtogato pl egy ferfi szamara.
No vagyok, ferjemmel egymas mellett molyolunk a dolgainkkal. Este szoktunk egymasra figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!