Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjátszhatja valaki két éven keresztül, hogy mindennel elégedett? Már minden főztömbe beleköt, semmi se jó neki, nem hajlandó enni belőle, süteménybe is beleköt, a külsőmbe, mindenbe.
KUKA
Nyomás, lépj le, szakits a csávóval!
Nem, nem viccel.
Az a helyzet, hogy eddig valóban megjátszotta magát, és ez a valódi énje, ami most jön elő. Úgy tervezz vele, hogy ez csak rosszabb lesz. Ha annyira ostoba vagy, hogy szülsz "neki", akkor nem csak mondja majd, hanem oda is fog csapni. Pong azért, mert tudja, hogy amekkora birka vagy, úgyse hagyod el, 2-3 gyerekkel meg már tényleg nem fogsz kelleni senkinek.
De hát te "szereted". Mit szeretsz a mostani énjében? Mikor érezted úgy utoljára, hogy boldog vagy vele? Mit érzel, mikor megcsókol?
Ne hazudj magadnak, te se vagy már rég szerelmes, csak kapcsolatfüggő vagy. Félsz, hogy pasi nélkül maradsz, ha ezt a suttyót kidobod.
Ejj, de hülye vagy. Aki így bánik velem, azt nem tudom szeretni, hisz ő sem szeret. Velem egyszer lehet viccelni erőszakkal, és mehet, amerre lát.
Vagy neked anyád ezt tanította, hogy ez a normális? Tűrj, nyelj, hisztikézz, de szeresd, mert AMÚGY rendes?
AMÚGY mindenki rendes. Mindenki rendes, ha nem nézed a rossz oldalát.
"AMÚGY mindenki rendes. Mindenki rendes, ha nem nézed a rossz oldalát."
Na igen. Te is rendes voltál, az első vesszőig.
19: Nem igaz nem találod az első vesszőt a válaszában.
Itt van: Ejj, <--
Utána meg: de hülye vagy.
Jó, értem, ehhez az utaláshoz már intelligencia kell, és nem hittem volna, hogy meg kell magyaráznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!