Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális az, aki párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, aki párkapcsolatban él vagy házas annak nincs baráti köre?

Figyelt kérdés
Amióta összeköltöztem a párommal, szinte az összes haverom megszűnt létezni. Nem gondoltam volna, hogy amióta nem járok velük állandóan bulizni hanem már úgymond felnőttesebb programokat szervezek, azóta inkább már kerülnek, vagy nem is hívnak sehova. Múlt héten akartam egy kerti főzést csinálni és meghívni őket, arra csak annyi volt a válaszuk, hogy ők nem akarnak még nyugdíjas életet. Pedig ott is lett volna zene, ital stb, pusztán nem inná le senki magát a sárgaföldig.
2020. márc. 28. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igy derult ki, ezek nem voltak baratok. Viszont muszaj ujakat kiepiteni. Legalabb ismerosi kort, ha felszines is, de hasonlo helyzetu emberek.

Isten orizz, hogy a legrosszabbra kelljen gondolni, de ha a masikkal valami tortenik, vagy szetmegy a par, akkor hihetetlenul kiszolgaltatott dolog egyedul maradni.

Szomszedok, vagy mas modon. Ahol van kisgyerek, ott altala jon ismeretseg.

2020. márc. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!