Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez, hogy a barátnőm mindenhova velem akar jönni?
1 éve vagyunk együtt, két hónapja összeköltöztünk. Nagyon kezd zavarni, hogy alig van személyes terem ès ezt már mondtam is neki, de ő szentül meg van győződve arról, hogy a párok elkísérik egymást mindenhova. Ma is mennem kell a háziorvoshoz ès oda is jönni akar velem. Mondtam neki, hogy biztos, hogy nem jön mivel én se akarok menni a fertőzés veszèly miatt, de muszály. Legjobban attól borul ki, ha azt mondom, hogy most egyedül megyek anyámékhoz. A múltkor hívott apám, hogy segítsek senki valamit megcsinalni, és akkor is akart jönni èn meg mondtam, hogy ne jöjjön mert én sem vendégségbe megyek. Ő szerinte a párok nem mennek külön a szüleihez.
Akkor olyan is volt, hogy ő dolgozott ès felhívott, hogy mit csinàlok ma. Mondtam neki, hogy megyek be Pestre mert el kell intéznem valamit. Erre ő azzal jött, hogy ne menjek sehova majd hétvègén együtt elintèzzük. Rendesen kiakadt hogy elmentem Pestre.
Nem értem ezt az egèszet.
Félt engem valamitől?
Ülj le vele és beszéld meg vele, hogy megfojt téged a túlzott ragaszkodással. Kérdezd meg tőle, hogy ennyire nem bízik benned, hogy ennyire követ és ragad rád?
Mindenkinek van én ideje és mindenki oda megy, ahova akar, nem fontos, hogy mindig a párok együtt legyenek.
Én is átmegyek apához párom nélkül.
Ez, amit ő csinál, már nem a szeretetről szól, hanem a birtoklásról. Birtokolni akar téged. Szerintem súlyos önbizalomhiányban is szenved és fél attól, ha nem követi minden lépésedet, akkor megcsalod. Lehet ez is a háttérben.
Tényleg beszéld ezt meg vele higgadtan!
Nem téged félt, hanem magát. Azt hiszi, ha matricaként ragad rád, akkor nem veszíthet el. Vannak emberek, akik azt hiszik, hogy párkapcsolatban megszűnnek egyénként létezni, és csak a mi van onnantól.
Próbáld vele megbeszélni, de (nem akarlak elkeseríteni) nem fog megérteni; sírás lesz a vége, hogy nem szereted, titkaid vannak előtte. Hosszú távon ilyen emberrel nem terveznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!