Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ez lesz?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, soha nem hívott meg semmire.Mindig mindent felesbe fizetünk, meg a mozijegyet is. Mi lesz ha gyerekünk lesz? Akkor én a gyedből ugyanúgy kell mindent felesbe fizetnem? Aki volt hasonlo szituban írna.. Amúgy 3 annyit keres mint én.2020. márc. 9. 13:18
1/13 anonim válasza:
Össze sem jönnék ilyennel, nemhogy lehúzzak vele 3 évet.
2/13 anonim válasza:
Mit mondott, amikor ezt megpróbáltad vele megbeszélni?
3/13 A kérdező kommentje:
Hát, hogy akkor más lesz .De hát kitudja.....
2020. márc. 9. 13:25
4/13 anonim válasza:
Együtt élünk, felesben fizetjük a költségeket. De: jól esik nőként, ha elvisz étterembe és ő fizet vagy valami programra, pont moziba akár. Én is szoktam fizetni, meghívni őt, de az arány ebben az ő javára tolódik el és azt hiszem, mindkettőnknek kell is ez az érzés.
5/13 A kérdező kommentje:
Étterem csak ha szülinap vagy valami nagyon fontos dolog van , akkor fizetett.De ha el megyünk szórakozni is mindenki a saját piajat, mozijegyet, vagy ha bolt megyünk azt is centre pontosan mondja mennyit kell adnom.Pedig sosem vártam volna el , h mindig ő fizessen, de azért ilyen 100 ft dolgokon nem kéne fenn akadnia.
2020. márc. 9. 13:38
6/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tőle kéne, hogy gyereked legyen...
8/13 anonim válasza:
Ne áltasd magad, ha gyerek lesz, akkor is a pénzét fogja tőled félteni. Vagy te fizeted a gyerek minden kiadását, vagy naponta megy a vita, hogy csak le akarod húzni, és nem kell a gyereknek a hatodik rugdalózó.
9/13 A kérdező kommentje:
😑😑
2020. márc. 9. 17:26
10/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen oke a felezes, egeszen addig, amig nincs gyerek. Ha felhozod a temat es nem terel, hanem normalisan, reszletesen meg tudjatok beszelni, miert ne hinnel neki? Nem lehet bizni benne?
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!