Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod ordítana veled amiért nem vásároltál be konzervet és minden más tartós élelmiszert a koronavírus miatt?
Ma ordított velem ezért. Én nem hiszek ebbe, nem ülök fel erre a cirkuszra. Nem fogok x kilónyi élelmiszert felhalmozni mert “jön a karantén”.
Nincs joga ordítani velem mindezért.
28/N
Szerintem arcon röhögném 😀
De ha ennyire fontos neki, menjen ő bevásárolni.
😂😂😂
Ilyenkor úgy örülök, hogy az én férjem normális.
Ez az igazi birka mentalitás, "ha mindenki, akkor én is!" :D
Egyébként mi alapesetben nagy tételben vásárolunk, ezért mindig van otthon kb 1-2 hónapra elegendő étel (fagyasztó, spájz), tehát mi nem vásároltunk külön ezért. De pont így terjed a pánik, egy elkezdi, a többi leutánozza.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, megmondanám neki, hogy elmehet a kis lábain ő is nyugodtan a boltba, ha meg az ordítást találja megfelelő kommunikációs eszköznek, akkor keressen magának mást, akivel gyakorolhatja.
Mi már egy hete bevásároltunk, pont azért,hogy ha bármikor gond lenne, akkor ne kelljen tömegben pánikoló emberekkel az üres polcokon vitázni. Szerintem semmi joga nem volt kiabálni veled, oldja meg ő, ha annyira akarja.
Egy férfi is elmehet bevásárolni...
Amúgy szerintem itt egyértelműen nem azon van a lényeg, hogy nem vásároltál, meg hogy ez mekkora baromság vagy sem, hanem hogy ezt így reagálta le. Normális ember semmiért sem ordítozik, teljesen mindegy, mennyire frusztrálja egy helyzet.
Én elgondolkodnék, hogy egy ilyen mentalitású emberrel mégis megéri-e együtt maradnom. Nem is feltétlenül magam miatt, de ha családot akarunk, elképzelem, hogy egy 2-3 éves kisgyerek a dackorszak kellős közepén milyen bánásmódot kapna tőle, ha egy felnőtt, vele minden szempontból egyenrangú emberrel, akit önszántából választott hibáival és mindennel együtt, és akivel normálisan meg lehet beszélni minden problémát, így viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!