Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi ház vásárlás együttélés nélkül?
párommal 1,5 éve vagyunk együtt. 22évesek vagyunk beszéltünk a terveinkről.
Későbbiekben családi házat szeretnénk venni/építeni. De viszont addig nem szeretne összeköltózni sem az ő sem az én szüleimhez, pedig hely volta. Miért? Normális dolog szerintem ha legalább fél évet együtt laknánk...lakva ismerszik meg az ember...ugyebár...és ha veszünk új házat? mi lessz ha nemis vagyunk meg egymás melett? Nem értem miért nem akar összeköltözni velem
Szerintem meg nem valtozik. En a sajat tapasztalatomat irtam le. Az osszekoltozes utan is ugyanolyan a parommal az egyutt toltott ido, mint amikor meg csak “jartunk” es nem laktunk egyutt. Annyi a kulonbseg, hogy mar folyamatosan itt van lassan ot eve, nem csak heti parszor. Mas kerdes, amikor valaki egy vadidegennel koltozik ossze, mert semmi emberismerete nincsen, de masfel ev utan talan mar nem csak a rozsaszin szemuvegen at latjuk a masikat, ha nem is mindet, de azert ugy nagyjabol ismerhetjuk a hibait.
Szulok nyakan egyutt elni pedig egyaltalan nem olyan, mint kettesben, akkor sem, ha amugy magukat latjak el, mivel a kerdezo baratja nem akar szulokkel lakni, folyamatosan feszengene naluk, ha megis belemenne, nem tudna onmaga lenni, igy tulajdonkepp felesleges az egesz mert ha utana kettesben laknak majd, akkor lesz onmaga es akkor meg ugyanugy kiderulhet, hogy nem illenek ossze :D (Pl extrem pelda, de ha egy agressziv barom titokban, nyilvan nem a szulok elott fogja kepen torolni a lanyt. Ugyanez igaz lehet enyhebb, de idegesito peldak eseten is.)
Szoval meg mindig az alberlet a legjobb opcio.
Szóval nem változik?
Nézőpont kérdése!
A férfi és nő kapcsolata a következők szerint alakul.
A nő reméli, hogy a férfi meg fog változni.
A férfi reméli, hogy a nő nem fog változni.
De legalább mindketten csalódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!