Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is undorító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is undorító ha szoktam puszilgatni a kutyám fejét? Aki szintén esetleg szokta, párod számára nem visszataszító?

Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 15:11
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
13%
Na ja, csak ha hazaérek első dolgom a kézmosás. A kutyás meg hozzám akar érni azzal a kézzel, amivel simogatta, vakarászta az állat fejét, nyakát, hasát, a kutya meg végignyalta a golyóit aztán a gazdi kezét. Igénytelenség.
2020. febr. 12. 17:20
 22/48 anonim ***** válasza:
70%
És az megvan, hogy összefogdosod a BKV kapaszkodoit, bevásárló kicsit, lift gombokat, ajtókat, miután más a f.$zos kezével megfogta? Ugyanis rengetegen nem mosnak kezét wc után.
2020. febr. 12. 17:23
 23/48 anonim ***** válasza:
77%

Olyan párt kell keresni, aki hasonlóan áll hozzá, az én kutyám is kap puszit, sőt, beszélek is hozzá, mert szóban is adok ki neki utasításokat, ez része a nevelésnek, ennek hála nem kell rángatnom séta közben, csak mondom neki, hogy balra/jobbra, és jön arra, amerre mondtam, akkor is, ha előttem megy és nem néz hátra rám.

Én a dohányszagot nem bírom, de nem is ismerkedek dohányzóval, és én sem erőltetem rá olyanra az állataimat, aki nem kér belőlük. Több, mint 7 milliárd ember él a földön.

2020. febr. 12. 17:24
 24/48 anonim ***** válasza:
68%

"Undorito,az ilyenek tele vannak.parazitakkal!" - Rendszeres oltással, féreghajtással és probléma esetén állatorvosi kezeléssel ilyen probléma nincs.

Mondjuk gyanítom, hogy aki így parázik egy háziállat miatt, az valószínűleg annyira kényes, hogy sátorozni vagy túrázni sem menne el a párjával, mert nem elég higiénikus.

2020. febr. 12. 17:27
 25/48 anonim ***** válasza:
33%
Macskám van, néha megpuszilom, de nem ez a nullhuszonnégyes program. Ha a párom túlzásba esik, meg azt is boldogan tűri, hogy a kutya körbenyalja az arcát nem tetszene.
2020. febr. 12. 17:45
 26/48 anonim ***** válasza:
45%

"És az megvan, hogy összefogdosod a BKV kapaszkodoit, bevásárló kicsit, lift gombokat, ajtókat, miután más a f.$zos kezével megfogta? Ugyanis rengetegen nem mosnak kezét wc után."

Igen, de én nem is nyúlok a páromhoz amíg nem mostam kezet. Amíg használtam tömegközlekedést mindig volt nálam kézfertőtlenítő. Továbbá nem csókolgattam a lift gombjait, metró kapaszkodóit.

2020. febr. 12. 18:15
 27/48 anonim ***** válasza:
64%

Én is szoktam puszilgatni a cicám. Sőt, olyan puha a szőre (perzsa macska), hogy néha az egész arcommal belebújok a hasába :D A párom nem zavarja, ő is szokott ilyet csinálni. Na bumm.

Kutyával nem tudom, milyen lenne, nem szeretem a kutyákat, de ha együtt élnék egy olyan kis szőrmókkal, mint amit az egyik válaszoló mutatott, azért szerintem nem bírnám ki, hogy őt kivételesen szeressem és ugyanígy puszilgassam.

Egyetértek a korábbiakkal, aki szerint ez undorító, az nem való hozzám társként. Ez is egy olyan kérdés, amiben nincs kompromisszum- mégis, mit kezdjek egy olyan párral, aki szerint a macskának kint a helye, és gusztustalan vagyok, hogy én meg egy ágyban alszom vele? Csak a konfliktus lenne belőle.

2020. febr. 12. 18:20
 28/48 anonim ***** válasza:
68%
Nekem van egy lakásban tartott kutyám. Imádom, szeretem de soha nem pusziltam még meg és nem is fogom. És a párom se puszilgasson kutyát.
2020. febr. 12. 18:22
 29/48 anonim ***** válasza:
67%
Én meg szoktam puszilni a kutyáim fejét. A párom is megpuszilja. Eleve nem lennék együtt olyan emberrel, aki nem bírja az állatok ilyen szintű közelségét. Tökéletesen megértem azokat is, akik nem akarnak olyan emberrel együtt lenni, aki puszilgatja az állatokat. Nem vagyunk egyformák. Lényeg, hogy ne kényszerítsünk semmit egymásra.
2020. febr. 12. 19:05
 30/48 anonim ***** válasza:
22%
szerintem nem undoritó, énis szoktam megpuszilni a kutyán fejét. . de azt nem hagyom hogy engem arcon/szájon nyaljon.
2020. febr. 12. 19:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!