Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig ėrdemes eggyütt ėlni?
Beszėlgettem pár ismerősömmel ės sok arról panaszkodik hogy valahogyan megtörte az asszony..
Kezdetben boldogan ėltek de pár ėv múlva mikor már,minden dolog meg lett kritizálva nem olyan felhőtlen a dolog.
Ne csináld ezt azt ez milyen gaygi az de hülyesėg ez milyen sz..r
Ės egyėbb ėles oltogatások a kedvenc zenėmre ,hobbimra stb..
Ez lassan alakul ki..
Ha meg szóváteszed ,jön a hiszti.
Ės akkor az olyan dolgokat önt rád a kedves asszony amit ėvekóta ő intėz.
"Hogy csináld akkor te!!
Csak azėrt hogy hülyėnek ės tehetetlennek ėrezd magad.
Ennek mindnek van ám egy másik oldala is. Egy nő sem viselkedik így ok nélkül. Csak olyan férfiakkal viselkedtem így akik hatalmas gyerekek voltak. Akiknek felnőttként is a játék-bulika-zéró felelősség ment csak. Szerintem fogalmad sincs róla, hogy hány óriáscsecsemő létezik akik nem tudnak felnőni és felnőtt emberhez méltón gondolkozni és viselkedni.
Ezek a férfiak is ilyenek. Otthon minimális amit csinál, ha csinálja is akkor annyira rosszul, hogy inkább a feleség átveszi. Szórják a pénzt olyan dolgokra amik egy 16 évest se érdekelnek már. Persze az ember elhiszi egy ideig, hogy majd benő a feje lágya. Aztán nem változik semmi és csak akkor van minimális javulás ha minden nap cseszegetve vannak. Mondjuk ilyen esetben már inkább szakítani kellene mint várni a csodára, hogy egyszer majd felelősségteljes felnőtt lesz a férfiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!