Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az mennyire gyakori 30 vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gyakori 30 vagy 40 fölötti pártoknál hogy ritka a szex, vagy nem olyan jó, esetleg unalmas?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 12:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Most ha a hormon miatt csökken az ertheto,de ha más miatt az nagyon rossz. Pl serelmek,megszokas.
2019. dec. 17. 16:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem veletlen h a tobbseg hetvegen tobbszor kivanja, kipihentebbek, kevesebb a stressz.
2019. dec. 17. 17:34
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

42 éves nő vagyok.

Sajnos nekem erősen közrejátszott a párkapcsolatom megromlásában és a szakításban az, hogy a velem egy korú férfi egyszerűen elkényelmesedett mellettem.

Az első időszakban- talán az újdonság varázsa, kötődés igénye miatt- jobban odatette magát... aztán előjött az, hogy “jajj fáradt”, impotencia gondok a stressz miatt... de ez minden türelmem, elfogadásom, partnerségem ellenére további stressz és kudarcok forrása lett számára.

Akkor döntöttem el, hogy ez így nem mehet tovább, amikor elhangzott: “te MINDIG CSAK AZT AKAROD!”

Megalázó ez egy nő számára és hiszek abban, hogy 40-es nőként is csinos, ápolt, vonzó vagyok és nem eszetlen igény a jó szex, szeretkezés heti 3-4 alkalommal azzal, aki mellettem fekszik az ágyban.

Sosem volt ezzel gondom... ezt az esetet kivéve.

Össze is kell hangolni az igényeket, de igenis nem szabad elkényelmesedni. Se a nőnek mackónadrágos anyukává válni, se a férfinek stesszessé vagy igénytelenné.

A rendszeresebb mozgás, soort heti 1-2-szer legalább pl nekem sokat segít ebben is.

2019. dec. 17. 18:13
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, én ezt magunkon nem vettem észre. 15 éve vagyok házasságban, a mai napig is szeretjük a szombat reggelt szexszel indítani és heti legalább 1 alkalom azért van. Előfordul, hogy a munka/fáradtság vagy betegség miatt kimarad 2 hét is, de olyan is van, hogy napi 2x vagy akár minden nap.

Unalmasnak sem mondanám, mert (normál kereteken belül persze) ott szexelünk, ahol kedvünk van.

De van egy olyan barátunk, aki 40 éves és kéthavonta szexelnek a feleségével.

2019. dec. 17. 23:55
 15/24 anonim ***** válasza:
81%

"13" reagálva

Lehetsz bármilyen jó nő is ha nem kívánom a szexet akkor nem fogok veled szeretkezni, ha emiatt elhagysz az a szíved joga. Ha fáradtan érek haza a munkából(nem irodában dolgozom, hanem terepen fizikai munkát végzek), akkor csinálhatsz bármit tusolás után akkor is alszom ha ugrálsz rajtam. Persze bevehetek egy viagrát és megiszom hozzá néhány energiaitalt és úgy kivörösödök mint Lenin fénykorában, de ennek semmi értelmét nem látom. A muszály szexnél nincs vacakabb érzés!!! Az én párom is reklamál néha, hogy miért dolgozom annyit és munkahelyet kéne váltanom. Nos én szeretem a munkámat és nem akarok rajta változtatni, egész napos fizikai munka után nincs ingerem este szeretkezni.

Ha reggel felkelek fickósan, akkor nekiesek az asszonynak, van amikor ő állít le, hogy késében vagyunk és nincs erre idő, el fogunk késni. Elfogadom, nem reklamálok, kivárom a következő alkalmat.

"8" voltam

2019. dec. 18. 09:29
 16/24 A kérdező kommentje:
Oké,értem,igazad van.
2019. dec. 18. 11:16
 17/24 anonim ***** válasza:
28%

"Sajnos nekem erősen közrejátszott a párkapcsolatom megromlásában és a szakításban az, hogy a velem egy korú férfi egyszerűen elkényelmesedett mellettem."

Persze, mert szeretne megnyugodni, te meg bulikálni még, vagy falni az életet. Egy nővel csak szerződés aláírása után szabad bármit is csinálni, mert mindig a másik a hibás, s ezen címszóval válik, elviszi a vagyont vagy ledarál, mert "neki semmi se jó".

Nyugi, a következő fószer is el fog kényelmesedni. Ha meg nem dolgozik, akkor meg nem kell nem? Nőjj fel már így 40hez közel...

2019. dec. 18. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17-es,

13 vagyok, akinek kéretlenül és a tények ismerete nélkül, de legalább degradálóan és stílustalanul reagáltál (kérés nélkül) a kommentjére.

Ha nem bánod, visszajelzem: ritka egy általánosító, igénytelen, fröcsögő és arctalanul személyeskedő volt, még csak nem is igaz :)

Nem “bulikázom” és a saját vagyonom és jövedelmem mindenkor rendelkezésemre áll a kényelmes életemre, de köszönöm, hogy a szexualitásom a (szerinted) szabados életvitelemmel és a (szerinted) anyagi státuszommal is összefügg :D

Nincs igazad, de kellemes ünnepeket kívánok és egy picit több kedvességet, de legalább nem háborgást így az ünnepek előtt.

:)

2019. dec. 18. 12:24
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem értem azt a hozzászólót aki azt írta, hogy ha fáradt akkor csinálhat bátmir a nő, ő úgysem fog sexelni!Én 46 éves vagyok de lehetek bármilyen fáradt a sexre mindig kapható vagyok.Nálunk inább a feleségem az aki nincs ahelyzet magaslatán ezen a téren.Már gondolkodtam azon, hogy biztos nincs valami rendben velem, hogy ennyire kívánom a sexet.Van, hogy akció után még aznap elszorakozok magamba is..De az tuti, hogy majdnem minden nap és általában sajnos csak heti 1x van sex a feleségemmel.Szóval ebben a korban nem csak a nőknek van problémájuk a partnerrel.
2019. dec. 19. 07:28
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nem “bulikázom” és a saját vagyonom és jövedelmem mindenkor rendelkezésemre áll a kényelmes életemre, de köszönöm, hogy a szexualitásom a (szerinted) szabados életvitelemmel és a (szerinted) anyagi státuszommal is összefügg :D"

Nem tartozol az átlagba, így tévedtem veled kapcsolatban.

2019. dec. 19. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!