Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ment könnyen a szakítás a gyakorlatban?
Arról az oldalról aki a másikhoz odaköltöző fél.
Mert ilyenkor ugye a cuccok elvitele, munkahelyi dolgok elrendezése és a lakhatás megoldása (vagy vissza szülőkhöz) mind mind megoldandó..Nálatok hogy volt?
A munkahelyet én sem értem.
Mindent előre meg kell gondolni, természetesen a szülők az első ideiglenes megoldás, cuccokat elvinni egy autó elég, vagy lehet bérelni.
Attól sok függ, hogy milyen a leendő exed, lehet, hogy semmit nem ad oda, és kirak abban a ruhában, amiben vagy; kabátod, táskád iratokkal viszed, és utána könyörögnöd kell a dolgaidért.
Én a kultúrált szakítás híve vagyok. Hisz valaha szerettem őt..attól megalázni nem kell.
A munkahely része azt jelenti hogy ha 100kmre költöztél és a szüleidhez mész vissza akkor nem járhatsz vissza dolgozni oda ahol eddig a barátoddal éltél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!