Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire baj, ha nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, ha nem akarok hallani az exekről?

Figyelt kérdés
Már 2 párkapcsolatom is tönkrement amiatt, hogy az exbarátairól beszélt az épp aktuális lány. Ha nem tudtam volna semmit a múltjukról, nem lettem volna féltékeny és talán még most is tartana a kapcsolat. Egyébként szűz vagyok ha ez számít valamit.

2019. dec. 7. 18:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Net szeretem én se ezt a leltározgatást. Viszont a tényt azért fogadd már el, ha van ex, volt szex is.

Na és?

Neked ez most nagy dolognak tűnik, de valójában semmi meglepő nincs benne.

Én se értem, hogy random elkezd róla beszélni... azt se, hogy nem szólsz, hogy nem érdekel.

2019. dec. 11. 15:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha az exek szóbakerülnek. Mondjuk hála Istennek már nem,de régebben amikor berúgott elkezdte sorolgatni,hogy ez vagy az volt,meg hogy dugtak...Na ez engem rohadtul nem érdekelt és mondtam is neki.Pár alkalom után végre fel is fogta. Aztán egy alkalommal az egyik exe írtált neki,meg a kölykeiről dumált stb..kérte a párom telefonszámát,mert néha felhívná. Párom meg írta neki,hogy ne haragudj de NEM. a párommal szemben ez bunkó dolog lenne,ne hívogass, a gyerekeiddel meg a férjeddel foglalkozz. Nem is értem az ilyen nőket...
2020. jan. 8. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!