Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éjjel azon vesztünk össze a párommal hogy nem mosott kezet pisilés után. Mit lehet tenni ezzel?
Mit lehet tenni? Kidobni az ilyen igénytelen tróger balfact.
Téged minősít hogy egy ilyen alakkal vagy együtt. Ez nem kioktatás. Tény. Egy percig sem tudnék egy ilyen mellett maradni.
Nem fog változni. Ez olyan, hogy ha igazad van, akkor sem fogja azt csinálni büszkeségből.
Tudtam megint, hogy a leírás végén ott lesz, hogy AMÚGY istenkirály, csak egy igénytelen agresszív tapló.
Azért az sem mindegy, hogy mennyire tartja be a személyi higiéniát. Rendszeresen fürdik, tusol, mosakszik? Mert mondod éjjel vesztetek össze. Nos én minden este tusolok és ha ezután fel kell kelnem az ágyból pisilni akkor nem biztos, hogy kezet mosok hisz 1 órája fürödtem. A farkam tiszta a kezemet meg nem szoktam lepisilni. Vagyis a kezem nem lesz koszos attól, hogy pisiltem hisz olyan tisztaságú farkat fogtam amit szopni szoktak. Most a szopasra jó de a kezemet mossam meg?
De ha a barátod nem fürdik akkor igazad van. Az a húsos dolog a nadrágba törlés az azért gáz.
Nekem se anyám, se apám nem volt, de mindig mindenkor kezet mosok, mert szeretem ha tiszta a kezem. Ezt nemigen tanította senki, magamtól jöttem rá, tehát ne fogjuk ezt a genetikára meg a szülőkre.
Mindazonáltal a pisilés semmilyen módon nem koszolja össze az embert, mert az semmilyen kórokozót nem terjeszthet szemben pl a kakilással. A pisinél tisztább anyag alig létezik. Az otthoni pisilés pedig kifejezetten tiszta dolog, márha a wc és a mosdó tisztán van tartva. Tehát sem bacik, sem vírusok nem terjeszthetőek pisi által. Így, ha lehet is azt mondani, hogy igénytelen a pasi, azért annyira nagy hibát nem csinált, legfeljebb a keze marad kicsit pisiszahú, de ez tényleg nem probléma alapból. A hús utáni kéztörölgetés már nagyobb baj, főleg ha nadrágban fekszik utána az ágyba. Ez összekeni az ágyneműt így nem kívánatos. A hús ráadásul tényleg összekoszolja a kezet.
Ha ennyire zavar a dolog mosd meg te a kezét: nedves törülközőt neki az ágyba, nadrágot lejúzni róla. Hátha megtanulja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!