Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátom füvezik. Más embert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom füvezik. Más embert ez mennyire zavarna? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttem vele, nem tudtam róla. Fokozatosan derült ki, de nem tagadta sosem. Megkértem, hogy napközben ne csinálja, mert zavar. Ezt be is tartsa. Viszont minden este, vagy maga, vagy a haverjaival szív. Ami eléggé zavar, és szerintem túlzás minden este. Heti 1-2 alkalmat még talán eltudnék nézni, de lehet az is zavarna. Pár napja nagyon össze is vesztünk ez miatt.

Ez miatt sajnos nem tudom komolyan venni őt, nem tudom elképzelni, hogy családot alapítsunk egyszer például, míg jelen van a fű az életében. Én vagyok csak ilyen maradi? Vagy ezt felfoghatjuk normálisnak? Igaz hogy mások alkoholt isznak minden este, az sem túl kecsegtető. Nem tudom mi legyen, szeretem, de nem bírom ezt elviselni.

2019. nov. 19. 20:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Kaliforniában élek, itt ez tök normális. En is szívok minden este és mégis jogász vagyok.
2019. nov. 20. 04:39
 12/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem ertem, mit huzod az idodet egy drogossal. Es nem, mas meg nem iszik alkoholt se minden este. Igyekezz legkozelebb ne vagy drogos vagy alkoholistat valasztani.
2019. nov. 20. 06:45
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Én nem tartom a füvet annyira drognak, de aki minden nap használja, az függő. Ugyanúgy, mint aki minden nap alkoholt iszik. Alkalmanként (havonta 1-2szer) oké, egyébként kizáró ok.
2019. nov. 20. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Azért itt aki annyira drogdrogdrog ozza a füvet az nemtudom látott e màr igazi kemény drogot.Előttem ketten is irtàk hogy több országban legàlis és gyógyszerként is hasznàlják.Én is napi szinten szivok,mert màskülönben nembirok aludni!!!Elszivok 2 cigot es alvás.Ez szerintem közel se olyan durva mint aki részegen agresszivoskodik.A város ahol élek (ogli g :D ) több orvos,főorvos,magas beosztású emberek a hivatalból elég sokan szívnak...és megse mondanàd róluk.Kérdező,ezt neked kell eldönteni hogy együtt e tudsz ezzel élni vagy nem.
2019. nov. 20. 10:25
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó, most komolyan úgy próbálsz a fű mellett érvelni, hogy füvezés nélkül nem tudsz elaludni? :D Mert az szerintem nem normnális, pedig én alapból a legalizálás mellett vagyok.
2019. nov. 20. 10:49
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Nem érvelésnek szàntam csak leírtam hogy én miért szivok.

2019. nov. 20. 10:56
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Az zavarna, ha nem lenne otthon soha és/vagy átjáróházat csinálna az otthonunkból. (Gondolom a haverkáival nem videóchaten szívnak együtt minden este.)

Maga a fű nálam nem csapja ki a biztosítékot, elég sokan tolják, aztán megunják és értelmes ember lesz belőlük.

2019. nov. 20. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem hajlandó leszokni róla, akkor elhagynàm, egyértelmű. Nem lennék együtt se drogossal, se alkoholistàval, se semmilyen màs függővel. Nàlam a dohànyzàs is kizàró ok.
2019. nov. 20. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
28%

Engem is zavarna.

Én annak idejen letisztáztam a párimmal, hogy számomra ez DROG, KÁBÍTÓSZER, ami FÜGGŐSÉG, akarki akarmit mond. Alapvetően nincs vrle bajom, ha valaki csinálja, de nem volt ez soha az en eletem resze, es ez utan sem skarom, hogy az legyen.

Ha néja betép a haverokkal, nincs egy rossz szavsm, de hogy napi szinten azt nézzem esténként, ahogy bámulja a plafont, azt nem. Illetve elképzeltem, amikor a gyerekek játszanának az apjukkal, csak ő épp "néz ki a fejéből", meg ilyenek.

Akkor konkrétan a szakitas szélére kerültünk.

Megértette az állaspontomat végül, nem is tart otthon belőle, ha valaki behívja, beleszív, talan havi 1 vagy 2 alkalommal.

Ha ragaszkodik hozzá, szakítottunk volna.

2019. nov. 20. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
23%

Te most kevered a füvet a mocsok herbállal.

2019. nov. 21. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!