Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti értékelnétek egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Igazából az a helyzet, hogy már 3 éve kapcsolatban élek, és néha úgy érzem a párom nem értékel eléggé. 21 èves lány vagyok, hosszu hajú, elèggé szép (szerintem), 170 magas, amihez úgymond van rajtam mit fogni, de nem vagyok hájas vagy ilyesmi, kb. 63-65 kiló vagyok. Imádok főzni, bár az igaz, hogy nem vagyok az a fajta, aki a boltig is kisminkeli magát. Elmegyek egy sima farmer pólóban, persze nem szakadtan, de nem hordok magassarkút, csak alkalmakkor, nem sminkelek erősen csak alkalmakkor. Viszont egy pozitívum még, hogy eddig akit orális szexben részesítettem (3 személy) 2 azt mondta, hogy a hivatásosak nem csinálták ilyen jól. Úgy érzem néha, hogy a páromnak néha jobban tetszene, ha inkább plázacica lennék. Ti örülnétek egy ilyen lánynak, mint èn? Vagy inkább egy plázacicàval lennétek?
2019. okt. 30. 20:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hu lehet furan fogalmaztam, nem akkor voltak prostizni, hanem meg joval elottem, mindketten dolgoztak par evet kulfoldon, akkor voltak ilyen helyen.

Azt is irtam, hogy nagyon szeretek fozni (sutni is). A belso tulajdonsagaimrol azert nem irtam, mert nem szeretem magam fenyezni, plusz ez relativ, lehet en kedvesnek tartom magam, mas meg egy boszorkanynak gondol. Szerintem kedves vagyok, gondoskodo, anyaskodo, ha szukseg van ram ott vagyok segitek. Es beszelgetni is nagyon szeretek, foleg filozofalni dolgokrol. Probaltam inkabb tenyeknel maradni. Nem gondoltam, hogy fiunak neztek meg ilyenek, de azert koszi a valaszokat.

2019. okt. 31. 00:40
 12/15 A kérdező kommentje:

#7 tisztaban vagyok a belso tulajdonsagaimmal, attol mert nem irtam le alapbol. A haz/utca cimemet, vagy a nevemet se irtam le, de attol meg tisztaban vagyok vele.

Az en szo*asomat sose fogja megunni (minden alkalommal elmondja)

Es szoktunk beszelgetni.

2019. okt. 31. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de a helyesírásod meg mondatalkotásod alapján nem igazán tudom elképzelni, hogy lehet veled értelmesen beszélni.. :(
2019. okt. 31. 00:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Az zavar, hogy nem hasznalok ekezeteket? Vagy mit nem irtam helyesen?

Ne haragudj, de nem fogom bizonygatni azt, hogy velem lehet-e beszelgetni, vagy sem.

2019. okt. 31. 00:53
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Nekem tetszik, amit írtál, szívesen ismerkednék veled 😉
2019. okt. 31. 05:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!