Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Titeket zavarna, ha a párotok olyan munkát végezne, amit otthonról is tud csinálni, miközben ti eljártok dolgozni?
Nyilván attól függ, hogy ő hogyan áll ehhez hozzá. Én is elvárnám, hogy ha neki nincsenek szoros határidők olyan értelemben, hogy nem jár a főnöke a nyakára 10 percenként, hogy kész van-e már akkor a házimunka nagyobb részét vegye ő át. Két email vagy számla között igazán be lehet rakni egy adag mosást ha már otthon van.
Nálunk én vagyok az, aki néha otthonról dolgozik. Bár nem ismerek minden otthonról végezhető munkakört azt azért nagyon jól tudom, hogy a "nem volt időm mert dolgoztam" elég ergya kifogás néhány nagyon sűrű naptól eltekintve. Ha minden nap arra mennék haza, hogy a párom semmit nem csinált mert "ő dolgozott" akkor azért nagyon csalódott lennék.
Szerintem ez a fórum sok esetben torz képet ad, de az jó, hogy sírva adsz hálát a sorsodért, tégy továbbra is így. :)
A férjem rendszeresen dolgozik itthonról, vagy részben itthonról. Én csak akkor, ha pl. beteg vagyok és nincs energiám bemenni, ellenben amit feltétlenül meg kell csinálni, azt megtudom itthonról is. Ebből fakadóan nyilván én "félüzemben" dolgozom itthonról, sokszor ágyból e-mailezve.
Mivel a mi életünk erre van berendezkedve, ezért nem látok benne semmi különlegeset. Nem tartom releváns igénynek, hogy végezzen több házimunkát az, aki otthonról dolgozik, hiszen otthonról DOLGOZIK és nem a lábát lógatja. Attól, hogy fizikailag nem egy irodában van, még dolga van, amivel foglalkoznia kell. Azt elvárom a férjemtől, hogy ne totál káosszal várjon itthon. Én is elmosogatok magam után, elpakolom a cuccaimat, rendet rakok az íróasztalomon a munkahelyemen, ő is tartson rendet maga körül, ha itthonról dolgozik (az irodájában értelemszerűen nem látnám, így nem zavarna a káosz). Ebből van néha egy pici konfliktusunk, de alapvetően baromi pozitív, hogy sokat van itthon. Nem vadászunk egymásra mérő leolvasóval, futárral, postással, stb. :)
Egy szabályunk van, az pedig az, hogy egyszerre ketten nem vagyunk itthon home office-ban. Egyrészt ez esetben elterelnénk egymás figyelmét, másrészt a maga 55 nm-ével pici a lakásunk, nincs két íróasztalunk két külön szobában, így valószínű zavarnánk is egymást a munkavégzésben. Megjegyzem 5 éve élünk együtt és olyanra talán egyszer volt példa, hogy mindketten itthon lettünk volna 1-2 napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!