Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt tudtatok közösen felmutatni vlmit?
Nyilvan függ a keresettől és egyéb más dolgoktól de mennyi idő után tudtátok vlmire vinni?
pl.5év együttélés es gyűjtögetés után tudtatok vlmit venni
2 év után jött a gyémántgyűrű, rá egy évre az egyébként kibebaxottul drága esküvő, majd menő nászút Ázsiában, utána rögtön autó (használtan :( ), majd nem egész egy évre rá saját lakás (hitelből, de az önerő közös erőfeszítések eredménye). A gyerek még függőben, de szeretnénk, ha már jönne. 6. évünkben tartunk egyelőre, én úgy érzem, hogy jók vagyunk :)
Mi is minden évben elutazunk nyaralni külföldre-belföldre egyaránt. Nem keresünk különösebben kimagaslón, bár az országos átlagnál valamivel talán picit jobban, ketten együtt legalábbis.
30EFt-os karikagyűrű. Lagzi. Nászút HÉV-vel Ráckevére. (Előtte villamossal le a Közvágóhídhoz, onnan a H6-os HÉV-vel le Ráckevére, hogy pontos legyek az utazást tekintve).
Rá egy évre saját lakás, majd az első autó. +2 év második autó. +2 év második lakás. Jelenleg 5 van, plussz vidéken 3. Befektetések is vannak, ha ez számít a kérdéshez. 2012-ben házasodtunk össze, de már 2005 óta élünk együtt. Sokáig albérletben voltunk. ami még pénzbe került az nekem +2 diploma a család és munka mellet, a feleségemnek meg +1 diploma. Nagyvonalakban ennyi.
2 év után eljegyzés, 2,5 év után házasság majd gyerek, 3év után kertes ház, 4év után autó.
Minden évben néhányszor elmegyünk erre arra de csak szép finoman mert gyűjtögetünk egy afféle kései nászútra csak amikor már nagyobb lesz a gyerek. Ez mindkettőnk álma, hogy Amerikában legyen ez a "nászút".
Mi 1,5 év kapcsolat utàn hàzasodtunk össze, persze mi fizettük, nem volt nagy puccparàdé. Olyat sose akartunk. Most 8,5 éve élünk együtt, 9,5 éve kapcsolatban, semmi hatalmas extra dologra nem vàgyunk, sajàt kertes hàzban élünk, de ez a csalàdom tulajdona, szóval nem szàmít közös vagyonnak.
Viszont van közös megtakarítàsunk, most 15 millió forintnàl jàr, picit több lenne, de tavaly sorra mentek tönkre a hàztartàsi és egyéb gépek, eszközök, mert eleve nagyon régiek voltak, mikor a férjem hozzàm költözött, így tavaly elment a pénzből hűtőre, mosógépre, mikróra, laptopra, mobiltelefonra is. Egyébként nem szoktunk hozzànyúlni.
Lett egy jó 1- 1,5 milliót érő könyvgyűjteményünk itthon, az évek alatt amit szép lassan gyarapítottam màr anno a zsebpénzemből is tinikoromban, a nagyjàt pedig màr később, közösen. A férjem eljàr kàrtyàzni és gyűjti is, az is érték, olyan 3-400 ezer körül jàr kb.
Nekünk nem kell se gyerek, se kocsi, ezekre pl nem kell költenünk, mivel sajàt az ingatlan, lakbérre sem megy el semmi, ketten vagyunk, így a rezsi sem probléma. Ebben a hàzban tervezzük leélni az életünket:) nem szeretnénk költözni sem. Illetve A férjemnek van biztosítàsa amit 20 évre kötött, ha nem lesz rà szükség idő közben, azzal is lesz 2 millió körüli plusz pénz amikor lejàr.
Én 33, a férjem 30 éves. Nem keresünk sokat egyébként.
2 eve vagyunk hazasok.
Van sporolt penzunk es van 2 autonk, az egyik nehany eves es hitel van rajta, a masik tizeneves autot es kp-t fizettem ertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!