Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mindennap van szex? Ha igen mikor reggel vagy este? Mikor jobb és miért?
Nálunk mindig este van de én reggel is szeretném csak nincs rá idő 😏
20 éves vagyok nő
A gyk fő hitvallása, hogy hogyan bsszuk fel a másik ember agyát azzal, hogy nekünk a legrosszabb vagy a legjobb az életünk. Itt vagy örök lúzerek vannak, vagy tökéletes emberek. Az egyik sosem jut szexhez, a másiknak naponta 3X van, és a párja egy Atyaúristen/-nő.
Aztán aki sokat olvassa ezt a kamu lapot, és ráadásul még komolyan is veszi, még talán rá is mehet a kapcsolata. Héééé, mások naponta szexelnek, mi meg csak hetente egyszer. Jajj, te nem is szeretsz engem, na megyek és keresek egy olyan partnert, mint amilyenek a gyk-oknak van. Meg aztán ott mindenkinek csak a belső értékek számítanak, az utcán meg a sok csóri állandóan páváskodik.
A gyk a pasik is, meg a nők is tökéletesek, na jó van 1-2 totál lúzer, de őket meg már ismeri mindenki.
Jééééééézusom.
Nálunk nagyon változó. Az elmúlt egy évet nézve a gyerek miatt kevesebb volt, de alapjában véve minimum 2 naponta este, illetve minimum hetente 1 nap reggel.
A reggelit szeretjük jobban, annak megvan a maga hangulata.
21/F
#11:
Szerintem neked savanyú a szőlő...
Én régóta tag vagyok itt, és pér troll kérdésen/válaszon kívül semmi probléma.
Én még mindig azt a következtetést vonom le, hogy nagyon ritka nőben a normális szexuális kultúra, a mennyiség és minőség arány.
És itt most nem a nem megfelelő minősségű szexre gondolok, hanem arra, hogy valami hiányzik belőle.
Nem tudom te honnan szűröd le az ellenkező következtetést.
Én voltam az a 43éves pár hozzászóló, 3. házasságomban találtam meg azt a szexuális megfelelőséget amit mindig is kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!