Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért mindig ő akar fizetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig ő akar fizetni a boltba? Mit csináljak hogy hagyja nekem is?

Figyelt kérdés

Leall velem vitatkozni akármit csinalhatok nem hagyja..

Már együtt lakunk és semmit nem hagy fizetni nekem. Dolgozok én is nem értem miért nem hagyja és nekem ez nagyon rossz

2019. szept. 8. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Találtál egy papucsot, örülj neki! :)
2019. szept. 8. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Ha nagyon leegyszerűsítem eddigi szerény tapasztalataim 2 féle férfi van(persze több, de egyszerűsítek):

-az egyik eljátsza a férfit, idővel élősködő lesz belőle(te csinálsz, intézel és fizetsz MINDENT) Eleinte fizet, eljátsza a gondoskodó segítőt

- a másik vérigsértve érzi magát, ha te akarsz fizetni, azt mondja ez az ő dolga

Egyikük sem papucs, az mást jelent.

Neveltetés, szülői minta függő.

Pl: régen a németeknél élt az a kép, hogy a férfi attól (is) férfi, hogy a nőt(családját) el tudja egyedül tartani.

Ez ugyan nem válasz a kérdésedre, de talán lehet benne valami.

2019. szept. 8. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Mehetek veletek vásárolni ?
2019. szept. 8. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
96%

Elmész egyedül vásárolni. Probléma megoldva, annyit fizethetsz, amennyit csak akarsz így.

Mellékesen, sok év házasság után is természetes, ha együtt megyünk, én fizetek.

2019. szept. 8. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Exem is ezt csinálta majd átfordult a dolog.Lesz ez még így se ne aggódj :D
2019. szept. 8. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezután egyedül vásárolj.
2019. szept. 8. 12:12
 7/7 Liztaylor válasza:
100%

Alapvetően hagyd! Éreztesd vele, hogy ez neked jól esik,nyugodtan tartsa meg a jó szokását, ugyanakkor menj egyedül is vásárolni, és megoldod akkor,amit te szeretnél finanszírozni.

Valóban a mai világban már nem divat ilyen finomságokra figyelni, de ha én akarok fizetni,mert tudom, hogy a férjem épp kiköltekezett, akkor helyzetbe hozom és odaadom a fizetőeszközt még a boltba lépés előtt.Ez így elegáns!Szereptévesztésben létezik már ez a világ egy ideje.

2019. szept. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!