Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiatal lányok, nők akiknek tetszene az az életforma, hogy kiköltöznének együtt a párjukkal egy csöndes tanyára vagy kis faluba távol a várostól háziállatokkal, gazdálkodó életmóddal? 23/F
SOHA.
A koruton lakom a villamos mellett egy lakasban az allatommal. Csend van es nyugalom. Ha akarnam,vehetnek meg ket kutAt a meglevohoz illetve meg egyeb kis allatokat. A legkozelebbi szupermarket 30 meterre van szembe velunk.
Nem azert vegeztem muszaki egyetemet,hogy a mocsos foldet turjam meg novenyekkel osszekoszoljam a kezem. Eleg jol megelek a jovedelmembol,tokeletesen elegedett vagyok az eletemmel. Imadjuk (a kutyak is) a belvaros forgatagat.
Minden baratnom es fiu baratom ugyanigy asoha valaszt adna.
Ez azért nem úgy működik, hogy tököm kivan az emberekkel és akkor a 200 ezer forint megtakarításommal hozzáértés nélkül kiköltözök a tanyára. Több milliós beruházás.
Igazából se a mezőgazdaság se az állattartás nem éri meg kicsiben, baromi veszteséges. Mezőgazdaságban nőttem fel, elég nagy vállalkozásunk van több tíz milliós bevétellel de még így is voltak olyan szar éveink, hogy hajajj. Örültünk ha kijöttünk nullára.
Olyan helyre nem költöznék ahol tényleg semmi nincsen a közelben se egy bolt, se egy szórakozási lehetőség semmi. Van mezőgazdasági végzettségem is, tudnám csinálni és csináltam is jó pár évig de vannak dolgok amikkel szivesebben foglalkozom. Van földem, van gyümölcsösöm de nem tudnék csak ezzel foglalkozni. Nem akarok unalmas, monoton életet és ennyi kötöttséget amivel mondjuk az állattartás jár, hogy egy hétvégére nem tudtok elmenni valahova kettesben. Nagyon gyorsan belefásul az ember a kapcsolatba ilyen életmód mellett, gyorsan elmúlik a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!