Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szererheti egy pasi ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szererheti egy pasi ebben az esetben a társát?

Figyelt kérdés
Ha egyuttel vele ugyan , tehát felvállalt kapcsolat , de mintha nem szivesen járna veletársaságba, mert mintha cikinek érezné a nöt , talán nem elégszépnek , vagy pontratettnek?

2019. aug. 16. 20:25
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocs az elirásokért , mobilról kinlódom.

Nos, céges rendezvenyen , amikor a többi pasi hozza a csaladjat, ö inkabb betegetjelent

2019. aug. 16. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ennek rengeteg oka is lehet

Pl introvertalt alapbol utalja a ceges bilikat

Vagy a melohelyen egy csicska es nem akarja hogy megtudd hogy mindenki beszol neki

Vagy feltekeny es nem akarja hogy radmasszanak(habar ebben az esetben menne nelküled)

Vagy nem tart odaillönek titeket (javareszt nem a ti korosztalyotok pl)

Stb

2019. aug. 16. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem en vagyok a társa, rokona vagyok

Nem introvertalt

Nem buli lett volna, hanem egy közös étkezés , zene nélkul , zárt körben

2019. aug. 16. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Ö az egyik fönök , nem csicska
2019. aug. 16. 20:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is beteget jelentek. Látom a kollégákat eleget, legalàbb a szabadidőmben legyek a családdal.

Egy-két kolléga pedig inkább barát, ők látják a családom, mikor összejárunk.

Ez inkább a munkahelyhez, a kollégákhoz való viszonyát tükrözi.

2019. aug. 16. 20:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Munka idö helyett volt ez az ebéd
2019. aug. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!