Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek el lehet titkolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el lehet titkolni a barátom előtt a pszichologust?

Figyelt kérdés

Nagyon sok gondja van most nem akarom még azzal is idegesíteni hogy én pszichológushoz akarok menni. Én nem tudom mi bajom de érzem hogy egyre rosszabbul vagyok nem akarok megbolondulni

És még csak 3 hónapja költöztunk össze.

22 éves vagyok, a barátom 24

2019. júl. 30. 20:32
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Mi értelme a kapcsolatnak, ha nem érzed úgy, hogy vele megoszthatsz egy ilyen jellegű dolgot?
2019. júl. 30. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális ember nem idegeskedik ilyesmin, hanem inkább örül, hogy a párja segítséget kér és igyekszik megoldani a problémáit.
2019. júl. 30. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Soha nem szeretnék olyan kapcsolatot, ahol titkolózni kell.

Olyat sem, ahol a barátnőm titkolózik.

2019. júl. 30. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
El lehet, de felesleges. Sokkal nagyobb galibát okozol azzal, ha eltitkolod, mert ennek előbb-utóbb ki kell derülnie. Gondolom neked se esne jól, ha a párod előtted titkolózna.
2019. júl. 30. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó de nekem nincs olyan nagy bajom. És ő olyan hogy mindjárt megijedne, nagyon komolyan venne. Tudom hogy viselkedik velem akkor is ha csak pl. kicsit fáj a fejem reggel ő elmegy dolgozni akkor egesznap hívogat jól vagyoke már mi bajom... Fáj valamim úgy kezel mintha magam nem tudnék semmit csinálni még enni sem, idegeskedik.

Ha megtudna pszichológushoz akarok menni ő nagyon féltene mindentől

2019. júl. 30. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

De ha tényleg ilyen, akkor szerinted hogy reagálna ha utólag tudná meg?

Szerintem még rosszabb lenne ha megtudná hogy eltitkoltad előle. Olyan mintha nem akarnád beavatni a te életedbe, mintha nem bíznál benne - ő ezt így fogja venni. A kapcsolat lényege, főleg ha együtt éltek, hogy mindent megbeszéltek és egymás támaszai vagytok. Lehet hogy ez neked apróságnak tűnik és “nem gáz” ha eltitkolod, de neki lehet annál nagyobb jelentőségű lesz.

2019. júl. 30. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban egymás előtt NINCSENEK TITKOK. Meg kell beszélni a dolgokat akkor is, ha ROSSZ az a valami..

Valószínűleg nem derülne ki ha elmennél, de képzeld el, hogy esne a barátodnak, ha még az is kiderülne, hogy titokban pszihológushoz járkálsz?

2019. júl. 30. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!