Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elfogadható, ha arra kérem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható, ha arra kérem a párom, hogy váltson munkahelyet, ha együtt akar velem élni?

Figyelt kérdés
Most 12 órázik, akár éjjel is. Ez együttélés szempontjából nem előnyös. Azt mondja, hogy ha találok neki ugyanígy fizető állást, akkor rendben van. Ő nem akar bolti eladó, irodai dolgozó lenni. Pedig rengeteg nő dolgozik ilyen helyen és elégedettek.
2019. júl. 29. 11:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
35%

Hát persze,mert itt a kérdező a nő,meg igènytelen is.

Neki elèg,ha valahol lakhat,legyen sör,TV,meg fetrengés.

Ki van,hogy ehhez nem akar aszisztálni egy nő.

Legyél férfi kérdező,piacképes szakmát tanuld ki szèpen kevésbé leszel frusztrált.

Gondolom Bazsi vagy amùgy annak van ennyi esze kb.

2019. júl. 29. 13:26
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémád. 10 éve 12 órás munkarendben dolgozom és ugyanennyi ideje élek együtt a párommal. Ő 8 órás munkarendben dolgozik.

Én szeretek így dolgozni, mert 3 munkanap után kapok pl. ugyanennyi szabadnapot.

2 éves a gyerekünk, jövő héten kezdek megint dolgozni - még minimum 1 évig csak nappalokat vállalok hogy éjjel mindig itthon legyek a kicsivel. Tudok variálni a műszakokkal hogy melyik napokat vállalom - sokkal rugalmasabb ilyen szempontból. Később is kérhetek szabadnapot pl. szülőire, óvodai-iskolai rendezvényekre - máskor ledolgozom és kész. Nem kell az összes szabadságom ilyenekre kivenni. Tudok ügyet intézni pl. bankban, postán - akármi mert mindig van hétköznap pár szabadnapom.

Neked mi a nem előnyös ebben együttélés szempontjából?

32/N

2019. júl. 29. 15:53
 23/33 A kérdező kommentje:
De az együttélés így nem megoldott. Nekem az nem kell, hogy otthon mindig fáradt legyen. Ha lett volna más lehetőségem, akkor csak úgy költöztem volna össze vele, hogy már váltott munkát. Nem írtam olyat, hogy ő keres többet.
2019. júl. 29. 18:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondom

1. A különbözetet utald el neki forintra pontosan.

2. Keress egy sokkal jobb àllàst ahol többet kereshetsz ami az ő részét is fedezi.

Csak akkor reklamàlhatsz ha megoldod a helyzetét.

Add oda neki a kieső összeget,rinya helyett.

2019. júl. 29. 19:38
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak ő otthagyja a jobban fizető munkáját, szakítotok valami miatt és ő fogja megszívni...
2019. júl. 29. 21:27
 26/33 anonim ***** válasza:
Keress mást, őt meg hagyd békén.
2019. júl. 29. 22:32
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod törvényszerűnek hogy mindig fáradt? Ez butaság.
2019. júl. 29. 23:22
 28/33 Mcgalagony17 ***** válasza:
0%

Én megértelek Kérdező. :) Ugyan én még nem élek együtt a párommal, de nekem is gond lenne, ha az együttélés abból állna, hogy sose látnám, vagy mindig fáradt lenne... Szerintem nem kérsz lehetetlent, ha azt szeretnéd, hogy együtt élve is minőségi legyen az idő, amit együtt töltötök :) Próbálj vele minél higgadtabban beszélni erről, ha kell többször is, hátha megérti. Én kiemelném, hogy csak a kapcsolatot akarom biztonságban tudni, és nem feltétlenül őt hátráltatni. Kompromisszum mindig van ;)

25/N

2019. júl. 30. 11:28
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

28-as így van de akkor adja oda neki a különbözetet a fizujából vagy keressen a csajnak egy jobb állást vagy a kérdező vállaljon más/és vagy több melót abból bejövőt odaadja a párjának.

Ez akkor így fair.

2019. júl. 30. 11:39
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ha lett volna más lehetőségem, akkor csak úgy költöztem volna össze vele"

Szóval jobb híján hozzakoltoztel, és már kezdesz is beleszólni az életébe. Ha azt nálam valaki eljátsza, akkor hamar meg fogja találni az ajtót.

2019. júl. 30. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!