Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kasszánál, ha félre tudom tenni a megbeszélt összeget, szégyellnivaló néhány költségesebb eszköz beszerzése otthoni edzéshez?
Ha nagyon spórolós és fogyasztásellenes a párod... Tartok tőle, hogy cseppet sem tetszene neki, általában az az érv, hogy a leendő gyerekeinktől veszem el, amit elköltenék. Nem akarom szórni a fizetésem, csak néhány régi dédelgetett vágyamat már nagyon szeretném elkezdeni.
Ti hogy beszélitek ezeket meg, hogy szoktatok megegyezni?
Külön kassza.Akkor miről beszélünk ????
Vedd meg amit akarsz.
Nem ugy érti a kerdezö hogy külön kassza de mindketten felretesznek a közösbe pl a leendö gyerekre es abbol akar gépet venni?
Nálunk az exem csinálta ezt. Mindketten gyüjtöttünk fifti fifti közös házra, szakitàs után eltapsolta a részét kocsira meg motorcsonakra.
Addig a sajàt dolgait nem a félretettböl valositotta meg hanem külön is tett félre magának tekintve hogy joval többet keresett de a közösbe be nem tett volna a keresetehez kepest többet.
Szoval fiktiv számokkak
Mondjuk en ketestem 150 et addig ö 250 et, ment a közösbe havi 50-50, ö meg kb még 50-100-akat tett felre csak magànak alkalmi elköltesekre pl 100 ezre hegesztö pajzs, 50 ezres cipö, jo ruhàk, miközben en mellette joforman lyukas cipöben jartam.
Az a szégyelnivaló,hogy egy katonatiszttel vagy.Mégis mi köze hozzá mire költöd a fennmaradt pénzed,ha a megbeszélt összeget félretetted?
Értem én,hogy szereted,ha irányítanak,de azért ha ez gond lesz a barátnőnek,akkor egy zsömlét se vehetsz a pénzeden?Ruhát is csak akkor,és olyat,amilyet ő engedélyez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!