Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell egy olyan lannyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy olyan lannyal banni aki sajnos aprosagokon felhuzza magat?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a lany tegnap ismerkedtunk meg, normalis, ossze is bujtunk mar. Viszont minden aprosagon kiakad es rossz kedve lesz. Nem miattam hanem pl baratnoje miatt mert kesett. Es ilyenkor azt mondta hogy minden idegesiti es egyedul elrohant. En nem akartam egyedul hagyni es utana mentem. Elrontottam valamit? Ilyenkor nem tudom hogyan kene banni vele hogy ne legyek meg en is a terhere. Egyebkent egy nagy tarsasaggal bulizni mentunk es ott ismertem meg es utan az est vegeig mellette voltam.Picit ismerkedtunk, de el szeretnem majd hivni rendesen randizni.
2019. júl. 21. 12:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja es meg azt hozzatennem hogy "azert hogy szepen normalis es nyugodt korulmenyek kozott megismerkedjunk"
2019. júl. 21. 19:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Megse ugy irtam hanem igy: "Szeretnel eljonni velem egy italra? Hogy szepen, normalis es nyugodt korulmenyek kozott megismerkedjunk.Aranyos voltal tegnap es szimpatikus szamomra" jo lesz igy?
2019. júl. 21. 20:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy majd meglatja es hogy jelenti majd. Most ez jo vagy rossz?
2019. júl. 21. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
De meg chatelni se lehet vele mert minden 5 oraba van fenn xD
2019. júl. 21. 22:52
 15/15 A kérdező kommentje:
Feljon 2 percre aztan megint eltunik
2019. júl. 21. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!