Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan pasi, akinek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan pasi, akinek ez a lány nem tetszik?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy izlések és pofonok, mindenkinek más a szép, de azt gondolom nincs olyan pasi, aki erre a lányra azt mondja nem szép. Szóval pasik szerintetek 10/? a videóban középen táncoló barna hajú lány? Csajok is nyugodtan válaszolhatnak, hogy nekik női szemmel tetszik-e.

https://www.youtube.com/watch?v=-8qLjttOGa4&feature=share

2019. júl. 20. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és nem tetszik. Nyilván nem csúnya, de ha választhatnek, akkor is maradnek inkább olyan, mint most.

Nem vonz az ilyen típus. Alacsonynak tűnik, és sötét a szinvilaga, a haja hosszú ugyan, de nem túl sok.

2019. júl. 20. 14:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szépnek szép, de annyira nem nagy durranás, ahogy itt “előadod”. A másik két lány is szép, csak ők látványosan háttérbe vannak szorítva - nem csak fizikailag, hanem az erős smink & kiengedett haj hiánya, hosszabb felső (hasat/alakot kevésbé mutató) által is. Bármelyik állhatna elöl felturbózva, őt találnád szépnek.
2019. júl. 20. 14:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a balszélső jobbnak tűnik. Talán, mert nem olyan cigányos kinézete van, mint a középsőnek, meg úgy arcra is szebb a bal.

30/F

2019. júl. 20. 14:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem a bal szélső tetszik szemből nézve
2019. júl. 20. 14:40
 15/23 anonim válasza:
Nekem a jobb szelso tetszik!
2019. júl. 20. 14:49
 16/23 anonim ***** válasza:
9%

Nőként én az ilyen lányokra mondom hogy úristen 10/10.

Az alakja jó, de nekem az arca nem tetszik. Az arckifejezése, a vonásai, az orra. Számomra nem ez a gyönyörű kategória vagy hogy mondjam. Nyilván nem csúnya, de nem dobod el tőle az agyam.

2019. júl. 20. 14:50
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, mint egy átlagos 15 éves cigánylány, aki még nincs elhízva. Alakja jó, csinoska, de semmi extra.
2019. júl. 20. 15:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe rola, hogy egy szep cigany lany. De van egy tippem, hogy tul csontosra konturozza az arcat es smink nelkul szebb lenne. Nekem noi szemmel a hatterben levo szoke lany sokkal jobban tetszik, bajos arca van, a kozepen levo lany meg olyan, hogy is mondjam, sokat tapasztaltnak tunik.
2019. júl. 20. 15:31
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, ki ez, de olyan, mint egy arab vagy török csaj. Arcra tök ronda amúgy.
2019. júl. 20. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem rossz, bár egy forgalmas pesti utcán 2 perc alatt találnék szebb lányt. Amúgy nekünk férfiaknak jóval változatosabb az ízlésünk, mint nektek nőknek, úgyhogy biztosan van, akinek nem tetszik.
2019. júl. 20. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!