Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, akinek ez a lány nem tetszik?
Tudom, hogy izlések és pofonok, mindenkinek más a szép, de azt gondolom nincs olyan pasi, aki erre a lányra azt mondja nem szép. Szóval pasik szerintetek 10/? a videóban középen táncoló barna hajú lány? Csajok is nyugodtan válaszolhatnak, hogy nekik női szemmel tetszik-e.
https://www.youtube.com/watch?v=-8qLjttOGa4&feature=share
Nő vagyok és nem tetszik. Nyilván nem csúnya, de ha választhatnek, akkor is maradnek inkább olyan, mint most.
Nem vonz az ilyen típus. Alacsonynak tűnik, és sötét a szinvilaga, a haja hosszú ugyan, de nem túl sok.
Nekem a balszélső jobbnak tűnik. Talán, mert nem olyan cigányos kinézete van, mint a középsőnek, meg úgy arcra is szebb a bal.
30/F
Nőként én az ilyen lányokra mondom hogy úristen 10/10.
Az alakja jó, de nekem az arca nem tetszik. Az arckifejezése, a vonásai, az orra. Számomra nem ez a gyönyörű kategória vagy hogy mondjam. Nyilván nem csúnya, de nem dobod el tőle az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!