Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen embertől mit várjak?
Az a helyzet, hogy ő sok mindent elvár tőlem, de ő semmit nem tesz. Elmondása szerint igen, de ez nem így van.
Ha nem az van amit ő akar akkor elköszön, hogy nekünk nincs jövőnk ha én nem vagyok hajlandó ezt meg ezt megtenni. Próbál érzelmileg zsarolni.
Az ilyen ember változhat?
Kedvelem, szeretem őt, de ezzel a viselkedésével csak az ellenkezőjét éri el.
Meddig érdemes küzdeni, hogy talán javul majd valamit ez a helyzet?
Aki volthasonló cipőben mit tett?
Attól függ miről van szó. Ha olyan piti ügyekben van ez, hogy a légyszi dobj már nekem össze egy szendvicset, ott lehet zsarolás. Ha a kérése ellenére elmész a "csak barátoddal" hosszúhétvégézni vagy rendszert csináltál a fejfájásból, akkor nincs zsarolás, ultimátumot kaptál.
32/f
4/4 mindig én csinálok vacsit pl, munkába menet megcsinálom neki a szendvicsét stb ezzel nincs probléma, szívesen teszem.
Szexuálisan vannak számomra beteges kérései, amit normális ember nem kér, max csak felnőtt filmekben lát. És ha ott nem teszek meg valamit akkor fel is út le is út.
Normális együtt léttel nincs probléma, kezdeményezek elég sűrűn és ő is csak azok a számomra beteges kérések nem férnek bele....
"Kedvelem, szeretem őt, de ezzel a viselkedésével csak az ellenkezőjét éri el."
" mindig én csinálok vacsit pl, munkába menet megcsinálom neki a szendvicsét stb ezzel nincs probléma, szívesen teszem."
Aham... Kérlek, mesélj még, hogy mennyire éri el az ellenkezőjét... :D
Hasonló helyzetben megpróbáltam megfelelni és mindent megtenni. Besokalltam sokszor.
Azt tudom tanácsolni, hogy ne változz meg a kedvéért. Tedd meg, amit még szívesen teszel, ami még neked belefér. Ami már sok
neked azt ne vállald. Ha elköszön, hagyd menni. Ő is engedni fog, ha fontos neki a kapcsolat. Lehet hogy idő kell, és összecsiszolódtok. Vagy szétmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!