Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Mit csináljak vele?
Lassan 2 hónapja találkozgatok egy sráccal. Az elején tök jó volt minden, viszont utána nem sokkal munkahelyet váltott, azóta a feje tetejére állt minden...
Eltűnik napokra, még egy smilera se reagál, ha igen napok múlva, majd előbukkan mintha mi se történt volna.
És ő áll feljebb, hogy hol voltam, biztos van valakim, miközben ő nem reagál semmire. Szentül megvan győződve, hogy amit ő csinál az így helyes. És ha én mondok, teszek valamit az sose jó.
Tisztelet irányomba 0, és erre most már én is rá jöttem.
Nem tudom meddig várjak vele, hogy úgy mond kérdőre vonjam. Várjam meg míg jelentkezik vagy írjak rá és akkor kész vége.
Ezt hosszú távon nem lehet csinálni, én meg nem óhajtok részt venni a játékában. Főleg úgy, hogy ezt ő normális "kapcsolatnak" gondolja.
Akkor kellett volna kérdőre vonni,mikor neki állt feljebb,és gyanúsítgatott.Holott ő az aki nem válaszol csak napokkal később,és eltűnik.
De bármikor megírhatod neki miután ismét ezt eljátsza.Vagy csak nem foglalkozol vele,és itt befejezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!