Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek akinek egy sportág köré épül az egész élete, neki megfelel olyan nő aki nem űzi ezt a sportot?
Persze, ez nem gond, de mondom azokat a dolgokat, amik neked gondot okozHATNAK. Lehet, hogy te pont olyan vagy, akinek ez így rendben van.
Én nő vagyok ugyan, de a sport teszi ki nagy részét az életemnek. A sporttársaim között sok a férfi, akikkel nagyon jóban vagyok. Több időt töltök velük, mint a párommal. Sokszor van verseny (nem profi, csak hobbi szintű) ilyenkor egész nap ott vagyok. A párom ezt elfogadja, nincs féltékenykedés, sosem volt.
Ha te el tudod fogadni a női sporttársait, ill. edzőpartnereit, vagy azt, hogy az ideje nagy részét a sport tölti ki, akkor nincs gond.
Van komolyabban sportoló ismerősöm, aki évente 1-2 hónapot külföldön tölt. A felesége úgy gondolta, hogy az esküvő után már joggal mondhatja, hogy csökkentse a sporttal töltött időt. Már csak ex, mert a pasi sosem árult zsákbamacskát, a kapcsolat elején elmondta, hogy az ő élete ilyen. A hölgy azt hitte, hogy ez majd változik. Tévedett.
Ezt gondold végig. Beszéljétek meg a pároddal, hogy a sport nála mivel jár és aszerint dönts, hogy neked megfelel-e ez az életstílus. A pasit nem hiszem, hogy zavarná, hogy nem pont ugyanazt a sportot űzitek.
3# mondjuk teljesen igazad van.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!