Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfinek akinek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek akinek egy sportág köré épül az egész élete, neki megfelel olyan nő aki nem űzi ezt a sportot?

Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, de azért sportoljon valamit ő is.
2019. júl. 17. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze, ez nem gond, de mondom azokat a dolgokat, amik neked gondot okozHATNAK. Lehet, hogy te pont olyan vagy, akinek ez így rendben van.

Én nő vagyok ugyan, de a sport teszi ki nagy részét az életemnek. A sporttársaim között sok a férfi, akikkel nagyon jóban vagyok. Több időt töltök velük, mint a párommal. Sokszor van verseny (nem profi, csak hobbi szintű) ilyenkor egész nap ott vagyok. A párom ezt elfogadja, nincs féltékenykedés, sosem volt.

Ha te el tudod fogadni a női sporttársait, ill. edzőpartnereit, vagy azt, hogy az ideje nagy részét a sport tölti ki, akkor nincs gond.

Van komolyabban sportoló ismerősöm, aki évente 1-2 hónapot külföldön tölt. A felesége úgy gondolta, hogy az esküvő után már joggal mondhatja, hogy csökkentse a sporttal töltött időt. Már csak ex, mert a pasi sosem árult zsákbamacskát, a kapcsolat elején elmondta, hogy az ő élete ilyen. A hölgy azt hitte, hogy ez majd változik. Tévedett.

Ezt gondold végig. Beszéljétek meg a pároddal, hogy a sport nála mivel jár és aszerint dönts, hogy neked megfelel-e ez az életstílus. A pasit nem hiszem, hogy zavarná, hogy nem pont ugyanazt a sportot űzitek.

2019. júl. 17. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért szerinted hány focistának van focista felesége, vagy hány vízilabdásnak van vízilabdás felesége? Miért ne felelne meg neki valaki aki mást sportol, vagy akár éppen semmit sem?
2019. júl. 17. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:

3# mondjuk teljesen igazad van.

Köszönöm a válaszokat.

2019. júl. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!