Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha hosszú távon nagy lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszú távon nagy lesz az anyagi szakadék, az 2 intelligens ember közt nem feltétlen okoz problémát? Lehet ezt normális hozzáállással úgy kezelni, hogy semmilyen tekintetben ne menjen se a szegényebb, se a gazdagabb fél rovására?

Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem két intelligens ember között pont, hogy nagyobb problémát okozna. Úgy gondolom egy valóban intelligens embernek van arra igénye, hogy ne a párja vagy még rosszabb esetben a párja szülei állják úgy kb minden komolyabb kiadását.

Mi párommal mind a ketten átlagon felüli intelligenciával rendelkezünk, elképzelni nem tudja egyikőnk sem, hogy ne rakjon ugyan annyit a kapcsolatba mint a másik vagy ne kompenzálja valamivel az anyagi különbséget. Egy intelligens ember szerintem át tudja azt látni, hogy ez egyrészt nem korrekt másrészt nagyon visszafogja a párját ezzel.

Én azt látom, hogy csak az unintelligensebb rétegnél működik az, hogy persze fizessen csak a másik mert neki több van én meg veszek magamnak ruhát meg kozmetikumot. Aki rendelkezik legalább minimális intelligenciával az mindig azon fog dolgozni, hogy fejlődjön és ne a párja fizessen mindent csak mert több pénze van.

2019. júl. 16. 14:10
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk nálunk az elejétől kezdve családtagnak tekintették a szüleink a másikat, és elég hamar volt ilyen, igen, hogy én mentem a párom családjával nyaralni és ők fizették a részem, a párom meg jött velünk, és a szüleim fizették. Ha a gyerekemnek lesz párja, én is így fogok tenni.

De most főleg arra gondoltam, hogy szülőkön kívül. Nekem megjön a kedvem a nyaraláshoz. Akkor vagy mehetek az óccsó kempingbe, hiába van pénzem, vagy otthagyom a párom, vagy fizetem neki, ami nekem erről az oldalról oké lenne, de az már bántana kicsit, ha évekig én lennék az a fél, akinek a másik fizet...

2019. júl. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!