Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek közül melyik kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül melyik kizáró ok nálatok férfiak? Egy 25 éves nőnél

Figyelt kérdés

1, egyetemet még nem fejezte be,de már abszolvált

2, csak részmunkaidős munkája van

3, nem sportol már 3 éve,de vékony és nem lötyög

4, nem eszik húst

5, a családja nagyon zárkózott,furcsa emberek

6, rossz gyerekkora volt

7, nincsenek barátai

8, zárkózott

9, nagyon komoly,nem az a vihogós

2019. júl. 16. 08:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
77%

Az 1., 2., 3., pontok azok ÁLLAPOTOK, amik most VANNAK. Mindegyik fordulhat bármely irányba, akár már holnap.

A 4. pont, nos... Magam szeretem a húst, ha a partnerem nem, alapból nem gond, nagyon sok közös megoldás létezik rá, no, és egy tányérból sem kell enni. Elfogadás kulcs.

5. Magam is furcsa vagyok, a magam módján. Meg mindenki más :). Osztán' meg nem a párom családjával élnék, hanem a párommal.

6. Ezt inkább szomorúan olvasom, sajnos, én is tudok "hova kapcsolni" e téren. Így picit más a nézőpontom.

7. Nekem sincs sok, hál' égnek nem az alapján választunk párt, hogy ki kinek a haverja.

8-9. Szeretem feltörni a zárkózott embereket, még ha eleinte tök kényelmetlen és kellemetlen is a beszélgetés. Eddigi tapasztalataim alapján, mellettem megmerik mutatni a "gyagyás" énjüket is. Hidd el, mindenkinek van, sőt! Az alapból komoly emberek tudnak igazán nagy meglepetést okozni :).

Hozzátartozik, hogy éreznem kell, hogy a szimpátia kölcsönös, ha túl hideg és egy-egy kifejtősebb kérdésre is csak annyi választ kapok, hogy "Tegnap"... nos, ilyenkor úgy látom, hogy a személyem nem érdekli vagy egyenesen ellenszenves a másik fél számára.

Ismerek, ismertem egy leányzót, aki "iszonyat karót nyelt" módon viselkedett, eszméletlenül távolságtartó, kimért volt. Elég sok időt töltöttünk egymás körül. Egy táborba kerültünk, szép lassan kihoztam belőle is az "állatot". Abban az egy hétben egy kelekótya szédült tyúk lett, a szó legjobb értelmében.

Imádtam, amikor elő mert jönni a kis kagylóházából, megmutatva egy teljesen más oldalát. Zizegett, pörgött, látszott rajta, hogy teljesen felszabadult.

Aztán amikor visszakerültünk a szürke hétköznapokba, rövidesen a köszönésemet sem viszonozta, sajnos a mai napig sem tudom az okát.

Szóval, a felsoroltak közül egyik sem kizáró ok, de van, ami nehezíti a kapcsolat kialakulását.

2019. júl. 16. 08:54
 12/21 anonim ***** válasza:
3, 4, 7
2019. júl. 16. 09:09
 13/21 anonim ***** válasza:
Csak a 9-es. Szerintem egy lányon a mosolya a legszebb. Hiányozna belõled! 26f
2019. júl. 16. 09:37
 14/21 anonim ***** válasza:
Talán csak a 4-es pont.
2019. júl. 16. 10:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

1, Egyetem: Király, majd abszolvál. Az sem számít, ha nem.

2, Részmunkaidő: Ha megél belőle és nem engem akar lehúzni, király.

3, Ez is király, de azért néha menjünk el biciklizni vagy ilyesmi.

4, Ha nem erőlteti rám és nem problémázik, hogy én igen, akkor nincs vele semmi gond.

5, Ha nem a családjával foglalkozik és nekem sem kell velük túl sokat találkozni, akkor okés. Ha rajtuk lóg, az ő problémáikkal foglalkozik, nem tud elszakadni, akkor felejtős.

6, Ez elég sok emberre igaz. A kérdés, hogy mit kezdett a dologgal. Ha még mindig folyton ezen pörög, az eléggé lehúzó tud lenni.

7, Elég fontos kérdés, hogy miért nincsenek barátai...

8, Ha előttem nyitott, akkor felőlem mások előtt lehet zárkózott.

9, Ha mindig komoly, az nem jön be. Legyen azért benne élet, de nem kell vihogósnak lennie.

Amúgy gondolom rólad van szó és a lista felesleges. Érzed, hogy valami problémád van, de nem ettől a listától függ, hogy találsz e pasit.

2019. júl. 16. 10:01
 16/21 anonim ***** válasza:
8,9 lehet kizárok ok lenne!
2019. júl. 16. 11:26
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezek még beleférnének. Egyik sem kizáró ok. 22F
2019. júl. 16. 14:25
 18/21 Bence_ ***** válasza:
31%
Szerencsére több vagy ezeknél a pontoknál 😊
2019. júl. 16. 15:22
 19/21 A kérdező kommentje:

8, a zárkózott : azt jelenti,hogy általában nem találja meg a közöshangot a lányokkal.a párjával nagyon is felszabadult,beszédes. Erős véleménye van mindneről,de ezt nem osztja meg a legtöbb emberrel,szeret úgy magában lenni és csak azokkal társalog akiket úgy lát,hogy emgértik őt,vagy hasonlóan gondolkozik.

9, sokat mosolygok,de nem vihogok,nem nevetgélek harsányan, nem tudom megérteni azokat akik minden jelentéktelen dolgon vihorásznak. Amikor beszélgetek másokkal mosolygok mindig.

7, barátok már kifejtettem,léteznek,vannak,de nem találkozuk velük csak iszonyat ritkán.

4, nem várm el,hogy a párom ne egyen húst.

2019. júl. 16. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ezeken lehet változtatni idővel, én pont ilyen voltam, mínusz a rossz gyerekkor meg a húsnemevés.
2019. júl. 16. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!