Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek tetszik, ha a lány elég vékony és magas? Olyan 174cm,55kg?
Nagyon, bahhh. 🙂 Cuki lehetsz.
Puszi. 31F
12,mert a zsír fenék meg zsír mell olyan menő :D
nyilván majd a véleményed miatt megyek aztán zabálom fel a kamrát....hogy ne legyen már picike ,kerek fenekem ,inkább legyen hordó..
meg aki írta insta gebe....szerinted én azért vagyok vékony mert az instán is vékony minden nő? :D nem azért mert ezaz egészséges?? meg mert alpaból úgy szocializálódtam,hogy enni akkor kell amikor éhes vagyok?
Mondjuk egy két komment alátámasztotta amit gondoltam,előítéltek...
Ha átlagos és aranyos vagy akkor nekem is az jutna eszembe hogy már biztos van valakid vagy úgyis találnál jobbat nálam. Nehéz elképzelni hogy egy ilyen lány nem kell senkinek. :)
188/98
Ha láthatóan ennyire jól érzed magad a bőrödben, minek írtad ki a kérdést? Nem mindenkinek tetszenek a vékony nők, és nem minden nő érzi magát jól vékonyan. Törődj bele. Nem körülötted forog a világ.
A másik. Attól, hogy egy nő vékony, mégis mitől lennének neki nagy igényei? Mintha valami kiváltság lenne:D
"12,mert a zsír fenék meg zsír mell olyan menő :D"
Izomról hallottál már? Az alapból nehezebb mint a zsír, bár a melled akkor is csak zsírtól lesz nagyobb, mert mástól nem nő meg, max ha felpumpálod.
Aki meg ilyen magassághoz fitt, izmos, az biztos nem ennyi kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!