Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek tetszik, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszik, ha a lány elég vékony és magas? Olyan 174cm,55kg?

Figyelt kérdés
vagy féltek tőlük és azt gondoljátok nekik túl nagyok az igényeik-----?
2019. júl. 14. 17:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon, bahhh. 🙂 Cuki lehetsz.

Puszi. 31F

2019. júl. 15. 00:28
 12/18 anonim válasza:
34%
175cm vagyok. Anno, 55 kilósan úgy néztem ki mint a piszkafa, se mell, se fenék. Ha ez jön be a férfiaknak akkor hajrá.
2019. júl. 15. 00:31
 13/18 A kérdező kommentje:

12,mert a zsír fenék meg zsír mell olyan menő :D

nyilván majd a véleményed miatt megyek aztán zabálom fel a kamrát....hogy ne legyen már picike ,kerek fenekem ,inkább legyen hordó..

meg aki írta insta gebe....szerinted én azért vagyok vékony mert az instán is vékony minden nő? :D nem azért mert ezaz egészséges?? meg mert alpaból úgy szocializálódtam,hogy enni akkor kell amikor éhes vagyok?

Mondjuk egy két komment alátámasztotta amit gondoltam,előítéltek...

2019. júl. 15. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha átlagos és aranyos vagy akkor nekem is az jutna eszembe hogy már biztos van valakid vagy úgyis találnál jobbat nálam. Nehéz elképzelni hogy egy ilyen lány nem kell senkinek. :)

188/98

2019. júl. 15. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
20%

Ha láthatóan ennyire jól érzed magad a bőrödben, minek írtad ki a kérdést? Nem mindenkinek tetszenek a vékony nők, és nem minden nő érzi magát jól vékonyan. Törődj bele. Nem körülötted forog a világ.

A másik. Attól, hogy egy nő vékony, mégis mitől lennének neki nagy igényei? Mintha valami kiváltság lenne:D

2019. júl. 15. 10:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább a sportos nők jönnek be.
2019. júl. 15. 17:54
 17/18 anonim válasza:
57%

"12,mert a zsír fenék meg zsír mell olyan menő :D"

Izomról hallottál már? Az alapból nehezebb mint a zsír, bár a melled akkor is csak zsírtól lesz nagyobb, mert mástól nem nő meg, max ha felpumpálod.

Aki meg ilyen magassághoz fitt, izmos, az biztos nem ennyi kiló.

2019. júl. 16. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze, ez teljesen rendben van. Én is magas vagyok, 197 cm, ezért a magasabb csajok érdekelnek. A vékonyság pedig a férfiak 90%-ának sosem probléma.
2019. júl. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!