Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem miért nem jár a boldogság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nem jár a boldogság?

Figyelt kérdés
Szeretném ha engem is egy férfi feltétel nélkül szeretne, de ez nekem úgy tűnik soha nem fog megadatni. Én egész életemet magányosan fogom leélni. Hiába ismerkedem akárhány férfival, és hiába nem vagyok csúnya, tetszek másoknak is külsőre, még se szeret sose senki. Nálam az van hogy magasról tesznek rám, késnek a randikról is, vagy olyan dolgokat mondanak amivel megbántanak. Mindig arra kell rádöbbennem hogy a legutóbbi barátom is jobban bánt az exével, mert őt vitte mindenhová, de hozzám meg akkor se ért, ha meg volt a menstruációm. Én is vágyok férjre, gyerekre, de úgy látszik nekem csak a boldog párokat kell néznem, mert nekem nem jár a boldogság. L/29
2019. júl. 13. 18:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Hanyadjára írod még ezt ki, mi? Nálad mindig mindenki késik a randikról? Bezzeg privátra soha az életben nem válaszolsz érdekesmód.
2019. júl. 13. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

#11 Lehet,hogy én értem félre(#9-es vagyok),de ezt te magad írtad."Nem tudok megfelelni a férfiak elvárásainak, nem tudom lenyűgözni őket, olyat nyújtani, aminek köszönhetően értékelnek, szeretnek, ragaszkodnak."

Ezt nem párkapcsolatnak hívják,hanem üzleti megállapodásnak. Quid pro quo?Így persze,hogy nem működik.Ha valaki nem tud olyannak elfogadni,amilyen vagy,akkor megette a fene.Nem lehet egy életen át színlelni/találgatni,mit akarhat a másik.Az ilyesmi mindkét félnek kimerítő.

Biztos van valaki,akivel kompatibilis vagy,de ha nem jön helybe,neked kell megkeresni.Ha akarod.

2019. júl. 13. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek sem jár boldogság. Úgy írod ezt, mintha csak neked lennének társkeresési gondjaid. Pedig rajtad kívül ezer és ezer másik embernek sem könnyū.
2019. júl. 13. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nézd: ezen miért nekünk kell agyalnunk?

Te ismered saját magad működését, megnyilvánulását, +/- tulajdonságait. Gondold végig, hogy mit-hogy tettél eddig, és min kellene változtatnod, hogy jobb legyen.

2019. júl. 13. 21:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Senkinek nem jár boldogság. Sőt, szerintem maradéktalanul nem is boldog senki. Úgy csinálsz mintha te lennél az egyettlen luzer a világon, pedig vagyunk egy páran. Bár egy valakit tudok aki segíthet rajtad.
2019. júl. 13. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!