Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár a boldogság?
#11 Lehet,hogy én értem félre(#9-es vagyok),de ezt te magad írtad."Nem tudok megfelelni a férfiak elvárásainak, nem tudom lenyűgözni őket, olyat nyújtani, aminek köszönhetően értékelnek, szeretnek, ragaszkodnak."
Ezt nem párkapcsolatnak hívják,hanem üzleti megállapodásnak. Quid pro quo?Így persze,hogy nem működik.Ha valaki nem tud olyannak elfogadni,amilyen vagy,akkor megette a fene.Nem lehet egy életen át színlelni/találgatni,mit akarhat a másik.Az ilyesmi mindkét félnek kimerítő.
Biztos van valaki,akivel kompatibilis vagy,de ha nem jön helybe,neked kell megkeresni.Ha akarod.
Nézd: ezen miért nekünk kell agyalnunk?
Te ismered saját magad működését, megnyilvánulását, +/- tulajdonságait. Gondold végig, hogy mit-hogy tettél eddig, és min kellene változtatnod, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!