Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valamilye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valamilyen külső változás miatt ábrándultatok ki valakiből, pedig nagyon tetszett nektek az illető?

Figyelt kérdés
Például levágatta a haját rövidre, elhízott/lefogyott...
2019. júl. 12. 17:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8,10# ezek nagyon jó sztorik voltak.:D
2019. júl. 12. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

Szuper csaj, szuper mellekkel.

Lefogyott, a mellei mint egy kipukkadt tejes-zacskó.

Nem tudtam többé megkívánni.

2019. júl. 12. 19:19
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

pff...hat lehet velem van baj,de ezek a sztorik elegge szanalmasak.. ebbol is latszik hogy nem is az embert kedvelitek meg,hanem a felszint.

nekem volt egy srac a kozepsuliban aki nagyon tetszett.szoke kozephosszu haja volt. kb mindenki szerelmes volt bele..aztan majd egyet gondolt es kopaszra vagatta a hajat. kb mindenki kiabrandult belole... rajtam kivul. .pedig utana a stilusa is megvaltozott. lett egy csomo pc-e,es tetovalasai.. alapbol nem tetszett a sok pirszing,de en annyira kedveltem a sracot,hogy en akkor sem tudtam ot csunyanak latni,vagy akkor sem birtam kiabrandulni belole.

2019. júl. 12. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, hogy a kérdés nem erre az oldalra vonatkozik, de a párom belőlem kezd kiábrándulni. Mióta együtt vagyunk híztam kb 20 kgot. Megértem, hisz én magam botránkozva nézek a tükörbe, nem ebbe a testbe szeretett bele. Én sem szeretem így a testem, és ha ő hízott volna el ennyire, teljes mértékben megérteném. Persze a belső értékeink nem változnak, de a szexuális életre teljes mértékben rányomja a bélyegét ez.
2019. júl. 12. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!