Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srác randira hívott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác randira hívott, de láttam róla ezt azt. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Igent mondtam neki,de közben néztem a közösségi oldalait és pár napja valami csajszival bejelntkezett egy kocsmába. És rengeteget használja ezeket az oldalakat ,sok lányt láttam akikkel beszélget elég elmélyülten,flörtölve is stb, nem olyan régi üzenetek olyan 2-3 hetesek.

Ezek a dolgok jelenthetenk valamit? Valszeg egyszerre sok sok nővel randizgat? Több vasat tart a tűzben? Kicsit el is ment a kedvem az egésztől úgy őszintén szólva...

2019. júl. 10. 17:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Nyomorék lehet a tag. Lépj olajra!
2019. júl. 10. 17:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a randiját nem taggeli be az ember, csak ha a barátaival találkozik.
2019. júl. 10. 17:54
 3/11 A kérdező kommentje:
2 én is ezt remélem..de lehet ex is. Nekem meg nos biztosan nem tetszene a dolog hosszútávon,hogy ex-csajokkal meg régi kis havernőkkel üti el az idejét...
2019. júl. 10. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Akkor te már ezt eldöntötted. Szerintem nem baj, ha valakinek vannak barátai. Ezek szerint neked nincsenek.
2019. júl. 10. 18:18
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Kezeltesd magad
2019. júl. 10. 18:25
 6/11 A kérdező kommentje:

De vannak:) csak nem pasikkal lógok,tudod női barátok :D

mivel akárhány fiú baártom volt,kiderült az összes járni akart velem,volt aki hamar volt aki évek múlva vallotta be;) szóval ennyi erről..

2019. júl. 10. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Ettől még mások lehetnek felnőttek, és tudnak barátkozni ellenkező neműekkel.
2019. júl. 10. 19:12
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem jobb az elején tisztázni a dolgokat. Vond kérdőre egyértelműen a pasit! Három dolog történhet

1) Megnyugtató választ kapsz a kétségeidre és a pasi is tudni fogja a jövőben mire számítson.

2) A pasi mellébeszél/megmondja mi a helyzet és tisztábban látsz.

3) A fickó elküld a fenébe, hogy még nem is találkoztál vele élőben, de már nekiállsz nyomozgatni, kémkedni utána és úgy lesz vele nem kell neki ennyire betegesen féltékeny csaj :)

2019. júl. 10. 19:31
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Rád eközben hányan nyomulnak?

32/f

2019. júl. 10. 20:21
 10/11 A kérdező kommentje:

Az,hogy nyomul rám más az nem jelenti az megint más. Én nem fogadom a nyomulást...ő viszont igen..

Nyilván nem fogom neki mondani első randin :D se másodikon..bár azt biztosan elmondom,ha szóba kerül,hogy igen én féltékeny típus vagyok.Nálam iszonyú könnyű elveszíteni a bizalmat,ha csak 1x is hazugságon kapom a másikat onnan vége..olyan csavaros a gondolkodásom,hogy már többször mondták megirigyelné bármelyik ügyvéd xd

2019. júl. 11. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!