Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mik azok a jófiús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mik azok a jófiús tulajdonságok amik nem jönnek be és mik a rosszfiúsak amik bejönnek? (külső, belső)

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 15:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem jön be, ha bunyóztatni akarjuk egy másik férfivel és megfutamodik.
2010. okt. 13. 18:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó,bocsáss meg az őszinteségemért,de én az ilyen csajokat mint te,beraknám a hideg zuhany alá fél órára,hogy észhez térjen....hány éves vagy amúgy megkérdezhetem?
2010. okt. 13. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
28 és ennyi idősen is bunyóztatom a pasijaimat, mert fontos hogy meg tudjon védeni és szándékosan megyek balhés helyekre bulizni
2010. okt. 13. 21:19
 14/17 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

én olyan pasit dobtam el aki bátor volt de vesztett a harcban

2010. okt. 13. 21:20
 15/17 A kérdező kommentje:

látszik,hogy nő létedre fingod nincs a verekedésről...

majd egyszer úgy kiütik a lovagodat,hogy elbúcsúzhatsz tőle örökre...vagy megszúrják,amilyen elvetemült emberek vannak manapság.

amugy elmondom neked ez nem jó teszt,mert mindenkinél van nagyobb,erősebb,gyorsabb,és nem tudhatod ki fog belekötni a pasidba.az életben nem úgy van mint a filmekben,szóval óvatosan ezzel bunyóztatással...60 kg-os gyerek is szét tud verni egy nagyobb darab kigyúrtat,mert mondjuk már 8 éve küzdőharcozik.

2010. okt. 14. 15:13
 16/17 Alicecsajszi válasza:
Én gyűlölöm a "nyálas" pasikat ha fiú akkor viselkedjen úgy mind egy fiú
2013. szept. 13. 00:35
 17/17 A kérdező kommentje:
A nyálas milyen neked pontosan utolsó?
2013. szept. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!