Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, mit tegyek?
kb 5 éve megismertem 1 lányt, és úgy naggyából három éve eléggé jóba lettünk (barátság...)
asszem beleszerettem (kb másfél éve)...:S csak 1 bibi van,... h épp most szakított a legjobb haverommal (akivel egy hétig jártXD) és ő még szereti a lányt, én meg nem akarom megbántani a haveromat meg nemtudom h a lány csak barát ként tekint-e rám...:S:S:S
nemtom mit csináljak:/ HELP ME!!!
Háát, öt, éve ismered, három éve a a barátod, s nem tudod hogyan gondolkozik rólad? Szerintem nem kellene neked ezen agyalnod. Ha a lány szeretett volna tőled valamit, akkor szerintem a barátoddal jön össze...Vagy ez egy három éves kapcsolatvolt ami tönkre ment? Nem tudom. Őt, év az nagyon sok idő, hogy ezzel tisztában legyél! Neem?? Vagy, hogyan...
:-)
lődd le magad:D...jobb golyó által halni meg, mint a szerelem okozta sebektől elvérezni...
ck vicceltem no...hát, adj időt a lánynak...és aztán lassan kezdj el közeledni feléje...
hát sokkal okosabb nem lettem, de azért köszi:S:D
és hát az a helyzet h nemtom h melyikük fontosabb a számomra XD(sz@rügy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!