Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy férfi azt mondja sokszor, hogy "imádlak", az mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
Szex-kapcsolatról van szó. Szerelem kizárva a korkülönbség miatt.2019. júl. 4. 22:56
1/11 anonim válasza:
"Rég élveztem ekkorát béjbe". Mármint szexkapcsolatban élőkből nem nézek ki komolyabb gondolkodást/lelkivilágot.
2/11 anonim válasza:
Bármit jelenthet. Van, aki mindenkinek mondja, szinte köszönöm helyett.
3/11 anonim válasza:
Nekem az a pasas mondta, aki keptelen volt kimondani, hogy "szeretlek", mert hogy nem szeretett. Szerelemből nem. Csak jó volt neki velem. Ő mondta mindig, hogy imád. Nekem is van egy srác most, akinek azt mondom, hogy "imádlak". Tényleg nagyon bírom emberileg is, meg jó vele lenni. De nem vagyok szerelmes.
4/11 anonim válasza:
Az, azt jelenti, hogy imád. Mit kell ezen agyalni? Nők, jaj.
5/11 anonim válasza:
Én a legjobb fiú barátomnak is szoktam mondani, hogy de imádlaak :D Szóval ne kombináld túl..
6/11 anonim válasza:
Valamit kell bókolni a lyuknak is. Azt mmádja, hogy nem a kezét kell dugnia.
7/11 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Kiscsaj vagy hozza kepest, gondolom. Tudja, hogy eleg ennyit mondania, mar elkezd jarni az agyad. Es tessek, mar kerdest is kiirtal rola, pedig szart nem jelent.
8/11 anonim válasza:
Jajj, te szegény pára! Ezért nem kellett volna hiányozni irodalomóráról, így most nem fogod tudni kitalálni, hogy mire gondolt a költő. Goethe óta tudjuk, hogy az "imádlak" szállóige férfi nyelven azt jelenti, hogy hamarosan hatalmasat kell szarnia.
9/11 anonim válasza:
"Imádom, hogy van kivel kefélnem mindenféle kötelezettség nélkül!"
10/11 anonim válasza:
Az "imádlak" általában azt jelenti, hogy kedvel és/vagy vonzónak talál. Nekem pl. a párom mindig ezt mondta a kapcsolatunk legelején. Szó szerint úgy fogalmazott, hogy "még nem mondom, hogy szerelmes vagyok beléd, de imádlak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!